Nya skönhetstrenden multimasking – så funkar det!

Artikeln är ett annonssammarbete med L'Oréal

Din hy i ansiktet har olika behov: T-zonen är ofta lite fetare medan kinderna lättare blir torra. Med nya trenden multimasking kan du få ut maximal effekt av dina ansiktsmasker. Du använder flera masker samtidigt och kan ge dig själv en skräddarsydd ansiktsbehandling som baseras på hur din hy ser ut och känns i dag.

Multimasking går ut på att du använder flera ansiktsmasker för att kunna behandla olika områden i ansiktet individuellt. Om du har en normal hudtyp men till exempel alltid får finnar i pannan och har synliga porer på näsan är det här ett superbra alternativ. Om du då använder en multimask kan du matta ner T-zonen samtidigt som du exfolierar kinderna och får mera glöd.

Hudens behov förändras av att du åldras, av stress och din kosthållning men också av yttre faktorer som årstider och miljö. Med L’Oréal Paris Pure Clay-masker kan du enkelt välja mellan tre olika masker beroende på vad din hud behöver just i dag. Det är en enkel hudvårdsrutin som du kommer att hålla eftersom den tar mindre tid och det dessutom är roligt!

Gör så här:

Rengör huden ordentligt med en ansiktstvätt. Skölj ansiktet med ljummet vatten, då öppnas porerna och är med mottagliga för ansiktsmasken. Välj själv – börja med en mask eller prova multimasking med alla tre masker direkt. Applicera masken på ren och torr hud, undvik ögon och läppar. Låt verka 10-15 minuter och skölj sedan med ljummet vatten. För bästa resultat använd tre gånger i veckan.

Den gröna masken, Pure Clay Purify, innehåller eukalyptus och är en fantastisk lermask som är perfekt om huden är fet och oren. Den är lite kylande och efter du har använt den märks det direkt att porerna blir mindre synliga och huden känns mindre oljig – dessutom doftar den ljuvligt!

Den svarta masken, Pure Clay Glow, är perfekt till näsan och områden där du verkligen vill rengöra på djupet. Konsistensen är lite tjockare och den innehåller kol som hjälper till att absorbera smuts och orenheter från porerna. Om du vill få bort synliga porer är det här ansiktsmasken du ska välja, den håller vad den lovar!

Den röda masken, Pure Clay Exfo, innehåller röda alger och vulkanisk sten som stärker huden och försiktigt exfolierar den. Om din hy känns lite trött och grå kan den här ansiktsmasken pigga upp. Resultatet blir en supermjuk hud som känns härligt ren.

<!--
-->
Artikeln är ett annonssammarbete med L'Oréal

Gillar

Kommentarer