Ny säng och tekopparna då!!

Jag köpte ett par träningsskor till Älsklingen igår som en liten överraskning men den storleken han brukar ha passade dessvärre inte så jag bestämde mig för att åka och byta storlek på dom idag. Frank var ju på förskolan så jag och Ralf åkte mot Uppsala! Hade även ett par tekoppar i sikte som jag inte hittade på ikea i Västerås! Sååå fina så jag var tvungen att införskaffa dom! Även om jag inte dricker te så kan man ju alltid börja! Dom skulle nämligen inte få in just dom kopparna igen. Såhär ser dom ut!
Hur sött med det lilla fatet till där man kan lägga mackan eller kakan?

gick sen förbi barnavdelningen och fastnade för denna spjälsängen i bok! Billig med 649:-
men sen vände jag mig om och fick syn på denna istället: nedsatt till 399:- från 799:- ! Vit är ju kanske inte lika roligt men priset! Halå! Dessutom gillade jag att kortsidorna vid huvudet och fötterna var stängt. Så den köpte jag! + madrass, täcke/kudde, väteskydd, spjälssängsskydd & underlakan.
Väl hemma igen så la jag ut Ralfs bedside crib till försäljning och ikväll sålde jag den. Så Simon fick sätta ihop den nya sängen och jag bäddade där till han.
Thaimat mellan varven
Nu håller Ralf på att somna för natten! ( han missade sin eftermiddagssömn idag vid 15.00 och somnade istället vid 16.30 så därför fick han gå och lägga sig senare idag! Det var ju passande eftersom han ändå inte hade haft en säng att sova i annars! (Visar er imorgon hur fint det blev!) nu ska jag se bachelor och dricka cola zero, puss!

Gillar

Kommentarer

Angelica
,
Hej ! Tycker ni att det har funkat bra med ert bedside cribe, är i valet och kvalet om man ska köra på ett sånt eller ett som är mer " vanlig spjälsäng ". Härlig blogg Med vänlig hälsning Angelica
viktoriabergh
,
Hej helt ärligt så har den inte använts som den ska, alltså som förlängning av sängen och typ ”bära över bebis” vid nattning på nätterna osv när man ligger ner. Man måste ju ändå sätta sig upp och lägga ner. Men med det sagt så har vi gillat att den varit mindre, lätt att flytta på.. för när Ralf var sådär väldigt liten så fick han sova lite överallt ju. I vardagsrummet osv! Då kunde vi bara rulla på sängen! Så smidigt första månaderna. Skulle säga att det kan vara bra att köp en sån begagnad först och sen sälja den för att byta till spjälsäng. tack!! Lycka till! Kram!!