Ny kropp, ny roll, nytt jag.

(Inlägget innehåller adlinks)
Nu när jag blivit mamma så känner jag mig faktiskt lite mer mogen.. jag känner att hela min stil har blivit mer mogen, jag känner mig inte längre super bekväm i tighta magtröjor, tröjor som är lite uttrycksfulla osv, det känns som att det är "gamla jag" som jag liksom sakta men säkert lämnar bakom mig.
Det känns skönt att man har vuxit som människa och faktiskt blir äldre, jag kommer därför sälja av lite av de där superhöga klackarna som endast funkar på nattklubb, den där partykjolen som gjorde sig dundersnygg till magtröjan osv.. jag springer inte på krogen längre och den dagen som jag väljer att gå ut och slå klackarna i taket så kommer jag garanterat att välja dom klackarna som inte får mina fötter att gå av! :D Bekvämt är viktigt!
Samma sak gäller bikinis och sommarkläderna.. nu när vi bokat resa så började jag tänka på hur det ska bli att sitta ner i en barnpool och bresa! HAH kommer tuttarna falla ur mina bikinis? kommer jag behöva vaxa bikinilinjen eller ska jag slänga de gamla "små" tighta bikinierna jag äger?
Ny kropp nytt fokus, nu är inte brännan det viktigaste på resan utan att min son har kul i barnpoolen eller mysigt i skuggan, alltså spelar det ingen roll om man får "ful bränna" i en bikini! SÅ JÄKLA BRA ;D detta innebär att jag nu kan köpa vilken bikini/baddräkt som jag vill utan att bry mig om hur brännan kommer se ut. Detta innebär dock inte att jag ska dölja hela min kropp och bli en gammal dam, nej nej men jag bara säger att saker har förändrats och fokuset ligger på något helt annat. Så här kommer några favoriter! ska beställa Calvin Klein bikinin, som jag tycker både verkar täckande och bekväm :D
(function(d, i, n, w, h, o, o2) {
var ss = d.getElementsByTagName('scrapt'), st = d.getElementById('embed-'+ i);
var s = d.createElement('scrapt');
s.src = '//'+ o2 +'js/apprlembed.js';
s.addEventListener('load', function() {
new ApprlEmbed(st, i, n, w, h, o);
}); st.parentNode.insertBefore(s, st);
})(document, '0885d27a9d52428f9ebd04902020c100', 'bikinis', '100%', '115', 'apprl.com','s.apprl.com/');
  • Postad i: mode

Gillar

Kommentarer

Esa
,
Jag vill bara säga att jag tycker du är en underbar människa som har båda fötterna på jorden, du är äkta och ärlig och rättfram det gillar jag, fortsätt vara du! Mycket roligt att även följa din blogg, har själv en liten bebis på 5 veckor kram
viktoriab
,
Åh tack så jättemycket esa! ❤❤