Ny blogg

Vad tycker ni om bloggens uppbyggnad? Det är nytt och kul att nu få blogga hos Tailsweep :) har ni någon feedback så får ni gärna lämna den här! tack för allt stöd gällande vår tuffa period med både socker och bebis nu. Läser allt ni skriver♡♡♡ kramar till er!

Gillar

Kommentarer

Ella
,
Gjorde ni något för att få Frank skratta med ljud? Eller kommer bara?
viktoriabe
,
Det kom automatiskt
Ida
,
Hej Viktoria! Älskar att läsa din blogg! Jag vill passa på att ge en liten feedback när du ändå frågar! De kan ta mig några dagar mellan gångerna jag läser din blogg och då bläddrar jag alltid tillbaka till de jag läste sist så jag inte missar något inlägg. De jag dock saknar är att när jag har läst klart en sida med dina inlägg måste jag bläddra längst ner igen för att komma till en ny sida med de tidigare inläggen. De jag önskar att du kunde uppdatera är att sätta "sidonummer" högst upp på sidan också så jag slipper bläddra enda längst ner varje gång. De är bara en bagatell sak men de skulle uppskattas! 😊 kramar Ida
viktoriabe
,
Hej Ida! Tack för feedback dock kommer jag nog få behålla de som de är.. du kan ju söka i arkivet om du tycker de är jobbigt för då ser du de senaste inläggen 😉!