Nu ska jag gnälla

Vi startade morgonen här med gofrulle! Rostmackor med marmelad & ost! Frank får oboy på helgerna så han var uppe i de blå över det!...
sen fick jag fredagsfeeling och ville sminka mig lite, skönt att piffa till sig ibland!
(Bilderna togs innan humöret blev dåligt) Innan vi skulle åka mot träningspasset så behövde jag ut till älsklingens firmabil för att sätta in bilbarnstolen till Frank. Men huuuur osmidiga och svåra är inte alla bilbarnstolar som går att bälta!!!!???? Jag hade tänkt sätta in den där lite snabbt och smidigt, jo tjena! Fyfan.

Stod där ute och dampade med den och tillslut var den på något sätt förankrad. När jag kom in i huset så hade såklart Ralf vaknat och grät som en dåre! Stackars!!!

Vi åkte mot träningen iaf och det var ett så sjukt jobbigt pass idag, vi var 2st som skulle dela på dessa övningar/repetitioner.. och därinnan hade vi fler träningsövningar.. så detta var alltså de avslutande 25min... pjuh!
Jag har fått till 4 pass denna vecka och det känns i kroppen, är helt slut! Så i helgen ska jag vila, vi hade tänkt köra familjepasset på söndag men tydligen hade älsklingen någon lastbilsutbildning kom det fram nu så det blev att ställa in, tur för mig då jag nog behöver 2 dagar att återhämta mig inför veckan! :)
nya träningstights från Röhnisch! :)

Efter träningen så var Frank sådär övertrött och retsam och jag sååååå slut i kropp och knopp.. så vi småbråkade om allt möjligt och mitt humör har fortsatt i den andan hela dagen tyvärr..
Ralf har varit jätte jätte gnällig med tänder på gång, men han gråter inte så mycket utan han skriker i den ljusaste tonen ni kan tänka er och så förbaskat högt så man hade behövt hörselskydd idag! Jisses... han har väl hittat tonerna nu..

aja, ville mest skriva att jag haft ett uselt humör hela dagen, och tyvärr så har väl Frank fått utstå mycket av min ilska idag.. man har sagt till och varit extra grinig mot honom. Stackars liten.. dumma mamma. Men jag tror och hoppas att detta är normalt när man har en dålig dag att de närmaste får ta skiten så att säga. Måste träna på att bli bättre dessa dagar, försöka vända.. så nu har jag iaf bestämt mig att kvällen ska bli mysig! Lilleman sover och Frank ska strax sova.

Då blir det ett glas rött, lite ostbågar och sen Idol! Funderar starkt på att slänga ihop en sockerfri blåbärspaj men om inte Simon vill ha så struntar jag i det. Melon har jag hemma med som kan dämpa sötsuget och trösta mig lite. Hoppas ni haft en fin dag och får en bra kväll!

Gillar

Kommentarer