Nu jävlar..

Den där promenaden gjorde mig väldigt gott.. gick för att andas och koppla av istället för att power walka.
Frank sov hela tiden också.. perfekt ♡

Sjukgymnasten sa att han skulle ligga på magen i 90min per dag utspritt då.. men ja det blir en utmaning! Vi som tränar så mycket här hemma ändå;) ja ja.. bara att försöka ännu mer. Anledningen är för att han har blivit lite platt i bakhuvudet! Återbesök om 2veckor igen.

Vi promenerade vidare till Ica Maxi sen för att köpa på oss det ni tipsat om!
Nu blev det Sempers magdroppar, samt nappar.. ska bli spännande att testa Änglamarks (den bruna).. anledningen till att vi vill att nappen ska funka är för att han tog napp i 2mån men i samband med att vi gick över på heltidsamningen så vägrade han både flaska och napp och när det blir gnälligt i vagnen eller hemma när han både fått äta, sova och inte har magknip så tycker vi att den där nappen är GANSKA skön att kunna ta till.. samt att han vill ha mitt bröst när han vill somna och om jag inte är hemma så vore det bra om Simon kunde använda nappen så att han har den att smutta på och somna till. Självklart ser jag då till att amma om jag ska iväg och jag är inte borta mer än 1-1,5h men det skulle ge oss lite mer frihet och hjälp.

Därav napp. Funkar det inte så är det väl så. :) men för tillfället så ska allt förutom napp in i munnen.. filtar,armarna, händer, ja.. haha utforskaren

så TACK alla fina för era peppande ord och era egna erfarenheter som har fått oss att ta till oss många tips!

Nattningen nu sker mellan 19.30-20.00 och då med amning. Skulle inte det funka så kommer vi linda in lätt i en filt och vagga till sömns. Med försök av napp och snutten ska vi hela tiden lägga nära hans kind. Så får vi hoppas att det funkar... :)
  • Postad i: Frank

Gillar

Kommentarer

viktoriabe
,
Hej tack för tipset! Men vi har testat allt nästan.. storlek, material, form. Han kväljs av alla så tyvärr! Får vänta och se 😊
Natalia,
Asså min son var också likadan o värre o allt det tyde på kolik! Inget hjälpte o han vägrade nappen allt förutom brösten men med bröst blev det bara värre då han ville äta ofta o det inte så för magen.. kan säga så här att ibland hjälper inget förutom tid ge han tid efter 3/4 blir allt så mycket bättre❤ Kämpa på bara o kom ihåg med tidne blir alltid bättre, på tal om din träning försök träna hemma när han sover eller ta dig till gymmet när han sover så din man kan passa honom om du nu hinner det!! Det kommer bli bättre tro mig!
Natha_n@live.se
Natalia
IP: 82.99.3.229