Nu jävlar..

Den där promenaden gjorde mig väldigt gott.. gick för att andas och koppla av istället för att power walka.
Frank sov hela tiden också.. perfekt ♡

Sjukgymnasten sa att han skulle ligga på magen i 90min per dag utspritt då.. men ja det blir en utmaning! Vi som tränar så mycket här hemma ändå;) ja ja.. bara att försöka ännu mer. Anledningen är för att han har blivit lite platt i bakhuvudet! Återbesök om 2veckor igen.

Vi promenerade vidare till Ica Maxi sen för att köpa på oss det ni tipsat om!
Nu blev det Sempers magdroppar, samt nappar.. ska bli spännande att testa Änglamarks (den bruna).. anledningen till att vi vill att nappen ska funka är för att han tog napp i 2mån men i samband med att vi gick över på heltidsamningen så vägrade han både flaska och napp och när det blir gnälligt i vagnen eller hemma när han både fått äta, sova och inte har magknip så tycker vi att den där nappen är GANSKA skön att kunna ta till.. samt att han vill ha mitt bröst när han vill somna och om jag inte är hemma så vore det bra om Simon kunde använda nappen så att han har den att smutta på och somna till. Självklart ser jag då till att amma om jag ska iväg och jag är inte borta mer än 1-1,5h men det skulle ge oss lite mer frihet och hjälp.

Därav napp. Funkar det inte så är det väl så. :) men för tillfället så ska allt förutom napp in i munnen.. filtar,armarna, händer, ja.. haha utforskaren

så TACK alla fina för era peppande ord och era egna erfarenheter som har fått oss att ta till oss många tips!

Nattningen nu sker mellan 19.30-20.00 och då med amning. Skulle inte det funka så kommer vi linda in lätt i en filt och vagga till sömns. Med försök av napp och snutten ska vi hela tiden lägga nära hans kind. Så får vi hoppas att det funkar... :)

Gillar

Kommentarer

Nettan
,
Tips om inte dom napparna funkar så prova nuk napp. Den stimulerar sugreflexen
viktoriabe
,
Har nuk också men funkar ej ❤
Emelie
,
Ett tips är att testa minifoam för magknipet, det tipset samt bad på kvällen fick vi från vår BVC när det var jobbigt med läggning. Vår kille tar inte heller nappen speciellt bra men vi kämpar på... 😊
Rebecca
,
Ett litet tips: http://www.babyland.se/candide-panda-babykudde?30467 Fick en sådan av min mamma inför att vår lilla tjej föddes i maj. Guld värd för att förhindra platt huvud när bebisen ligger på rygg, perfekt att ha i vagnen t.ex.
viktoriabe
,
Jag har en sån.. men min sjukgymnast sa att den är för platt och inte alls hjälper tyvärr..
Mia,
Min dotter är en vecka äldre än Frank,och hon har också lite platt bakhuvud! Jag har fått lite noja över detta. Av mina andra tre barn har bara det näst äldsta lite platt bakhuvud. Kan inte minnas att hon låg så mycket mer på ryggen. Det lustiga är att vår yngsta dotter är så lik den näst äldsta utseendemässigt att man kan ju börja undra om en del har "lättare" art utveckla platt bakhuvud. Nåja, när håret väl vuxit ut är det inget man märker! Hoppas det går bra med de nya tuttarna!
mariajo-977@hotmail.com
viktoriabe
,
Hih nej menar det. Frank ligger mer på mage än någon annan bebis i vår bekantskapskrets men de har heller inte besökt sjukgymnast så man vet ju inte om de också skulle få övningar isf! Tack !!
Sara,
Hej! Jag vill tipsa om att prova olika storlekar på napp. Min dotter är 9 veckor och vi försökte få henne att ta napp i början men hon hatade det. Så vi provade lite olika storlekar och hon älskar de napparna som är större! De som är små spottar hon bara ut. Lycka till!
Saraaengstrom.blogg.se
viktoriabe
,
Hej tack för tipset! Men vi har testat allt nästan.. storlek, material, form. Han kväljs av alla så tyvärr! Får vänta och se 😊
Natalia,
Asså min son var också likadan o värre o allt det tyde på kolik! Inget hjälpte o han vägrade nappen allt förutom brösten men med bröst blev det bara värre då han ville äta ofta o det inte så för magen.. kan säga så här att ibland hjälper inget förutom tid ge han tid efter 3/4 blir allt så mycket bättre❤ Kämpa på bara o kom ihåg med tidne blir alltid bättre, på tal om din träning försök träna hemma när han sover eller ta dig till gymmet när han sover så din man kan passa honom om du nu hinner det!! Det kommer bli bättre tro mig!
Natha_n@live.se