Not so fancy

Idag har varit en härlig dag ändå! Det är rätt charmigt att få styra upp dagarna med plugg! Så charmigt så att lunch fick bli gulaschsoppa på burk med vitlöksbröd 😅! Snabblunch är ju nice! Förövrigt så har vi gått in i företagsekonomi nu vilket är en tung kurs med mycket nytt att lära! För tillfället ska vi analysera och kika på 2 olika aktiebolag och skriva ett arbete kring detta.. snacka om att beträda ny mark! Eller ja iaf nygammal, det var ju sisådär 11 år sedan man pluggade sist! Men det är roligt! :) vilket är viktigast!

Förutom plugg så har vi försökt ta hand om 2 övertrötta barn här hemma jag och min halte sambo! Han har skadat sitt ben så han är inte så aktiv just nu om vi säger så! Vi gör det bästa av situationen men det blir jag som får springa efter lilleman som är och river på allt som han inte får riva på. Så man är ju lite trött i kroppen nu, efter det samt träningspasset!

Nu njuter vi av lite popcorn och cola zero i soffan framför favoriten IDOL! eller min favorit! Hahah sambon sitter med datorn i knät och plöjer serier.. jag är absolut ingen serie-tjej. Jag är mer avslappnad, underhållning, sappande på tv tjejen 😘

Gillar

Kommentarer