Ni som missar inlägg

Fick en kommentar på Instagram att man inte hittade ett specifikt blogg inlägg.

Tailsweep som nu har gått ihop med Bonnier Tidskrifter försöker hitta flera bra arbetssätt tillsammans med annonsörer/influencers(bloggaren) med det sagt så har ni säkert sett annonsen som nu ligger uppe från Systembolaget, detta är alltså en Social Native (bannerannons).

Det ser ut som ett blogginlägg fast det är en annons och den ligger alltid uppe som nummer 2 av inläggen, detta innebär att ni behöver scrolla förbi den för att se mina nyaste inlägg om jag uppdaterat mer än 1 om dagen dvs! :) Den ska anpassas efter bloggaren och är självklart utmärkt tydligt med annons. Jag valde att samarbeta tillsammans med systembolaget just för att jag själv verkligen pushar för SOMMARJOBB!

Jag har sedan jag var 14år gammal sommarjobbat och tjänat ihop mina egna pengar, man kanske lätt glömmer bort att söka jobb i tid och är man för sent ute brukar platserna redan vara upptagna. Så förhoppningsvis uppskattar ni den reklamen som dyker upp här i min blogg då jag är väldigt mån om att den faktiskt ska vara hjälpsam eller stå för något som jag står för. :)

Social Native annonsen försvinner efter ca 5 dagar så ni som inte finner den intressant kan ju scrolla förbi bara. Ville iaf berätta vad detta är och om ni har någon feedback på annonserade inlägg så får ni mer än gärna kommentera så kan jag ta det vidare. Både till mig och Tailsweep då dvs. :)

Gillar

Kommentarer