Ni är så peppande

Tack snälla till mitt föregående inlägg där jag öppnade upp mig om att man tar åt sig och känner sig dålig. Ni är fantastiska som skriver så mycket värmande ord till mig och får mig att må så bra. Jag tror inte ni egentligen förstår vad ni som läsare betyder för mig. Ibland när kommentarerna är lite få så tror man att ingen läser eller ser.. även fast jag oftast brukar ha mellan 1500-2000 läsare per dag. Det ekar lite tomt här inne då när det inte sätts några avtryck men man inser ju nu att ni är många som faktiskt gillar att läsa om mitt liv och mina öppna sidor att jag delar med mig av livets alla bitar! Tack ❤️ 

På tal om stöd! Detta inlägg dök upp på min Facebook som minne för 1-års sedan 2 veckor över tiden .
Jag gick in och läste om hur mina känslor var där när jag hade gått över tiden med Frank i 2veckor, man har ju verkligen förträngt hur man mådde! Så kul att kunna gå tillbaka i tiden för att läsa om detta! Känns ändå som igår, fan vad tiden går fort. Ni var så fina då med när ni stöttade mig genom den jobbiga tiden som övergången gravid! ❤️ in och läs hur jag kände mig!

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Tack så mycket! A, kan ju säga att även fast man har gjort detta innan och dessutom inte för så länge sedan så glömmer man fort.. tur är väll de 😉 Ska bli helt underbart men just nu är de mest jobbigt. V 26 och redan väldigt ont. Svårt att få ihop vardagen och man känner sig inte som en bra mamma till barnet jag redan har 😟 Men tur i oturen att tiden går fort så jag snart kan bli mig själv igen 😊 De är just de som är så härligt med dig! Alla andra håller uppe en fasad om att allt är så perfekt. Tror många av dom har de tuffare än en själv men dom är för stolta för att visa de. Ha nu en underbar helg med din fina familj! Kram kram! Ps. Jätte fint och mysigt litet kalas ni hade för eran fina lilla son 😊 Grattis till Frank som förhoppningsvis sover gott.
viktoriabergh
,
Usch hoppas det vänder snart! Brukar ju bli lite lättare en period innan de blir tungt igen, men som du skriver tur att tiden går snabbare denna gången! Att vara en dålig mamma som gravid är nog de flesta mammors känslor men de är ju en sådan kort period och man tänker nog mer på de själv än vad barnet märker av! Så släpp pressen bara 😊 du gör ju så gott du kan! Tack snälla ja de blev lyckat tillslut ändä 😊 kram!
IP: 82.99.3.229