Ni är så peppande

Tack snälla till mitt föregående inlägg där jag öppnade upp mig om att man tar åt sig och känner sig dålig. Ni är fantastiska som skriver så mycket värmande ord till mig och får mig att må så bra. Jag tror inte ni egentligen förstår vad ni som läsare betyder för mig. Ibland när kommentarerna är lite få så tror man att ingen läser eller ser.. även fast jag oftast brukar ha mellan 1500-2000 läsare per dag. Det ekar lite tomt här inne då när det inte sätts några avtryck men man inser ju nu att ni är många som faktiskt gillar att läsa om mitt liv och mina öppna sidor att jag delar med mig av livets alla bitar! Tack ❤️ 

På tal om stöd! Detta inlägg dök upp på min Facebook som minne för 1-års sedan 2 veckor över tiden .
Jag gick in och läste om hur mina känslor var där när jag hade gått över tiden med Frank i 2veckor, man har ju verkligen förträngt hur man mådde! Så kul att kunna gå tillbaka i tiden för att läsa om detta! Känns ändå som igår, fan vad tiden går fort. Ni var så fina då med när ni stöttade mig genom den jobbiga tiden som övergången gravid! ❤️ in och läs hur jag kände mig!

Gillar

Kommentarer

Lisa
,
Åhh vad jag önskar att jag oxå hade haft en blogg att titta tillbaka till och se hur man verkligen kände dom där sista dagarna! man kommer ju ihåg hur jobbigt man tyckte att det var.. jag la på mej så mycket vätska så jag hade ett par skor jag fick på mej.. och dom kunde jag inte knyta för skosnöret räckte inte till och att jag åkte bort hur många gånger som helst utan strumpor mitt i vintern för det var så jobbigt att ta på Dom Jag var inställd hela graviditeten att jag skulle gå över två veckor så jag blev typ chockad och förvånad när vattnet gick morgonen efter bf..
Malin
,
Hejsan! Vill bara säga att det är 48h FRÅN symptomfrihet som gäller vid magsjuka. Dvs normal aptit Ingen diarré och pigg är det som man ska utgå ifrån. Krya på er! /malin
Victoria
,
Kommer ihåg hur mycket jag kände med dig i de inlägget. Hittade även min kommentar 😉 Väntar nu mitt andra barn som är planerat att komma 11 februari. Redan nu har jag jätte ont, trött och känner mig allmänt nere men så härligt att läsa din blogg i alla fall och se att allt är inte en dans på rosor för andra heller. Absolut inte att jag gottar mig i andras dåliga mående men ändå skönt att inte va ensam. Skönt att känna att man bara är mänsklig. Heja dig!
viktoriabergh
,
åh vad kul!!! GRATTIS, vet känslan innan man plussar "så mysigt att va gravid" men sanningen är att det är inte så mysigt oftast! lider med dig nu men så härligt med en till underbar varelse, all lycka till er!! förstår dig där med att få känna igen sig bland folk som mår som en själv, de behöver vi i detta perfeka samhälle. kram på dig!
viktoriabergh
,
Jag har lärt mig den regeln nu 😉 tack! åhh tack vi mår mycket bättre redan! kram kram
viktoriabergh
,
haha åh alla de härliga symtomen som man ändå nästan glömt ;D ja du verkar minnas rätt bra ändå! hih, men skönt med den inställningen, skulle nog också haft den från start så hade det känts enklare! 😃 kram!
Victoria
,
Tack så mycket! A, kan ju säga att även fast man har gjort detta innan och dessutom inte för så länge sedan så glömmer man fort.. tur är väll de 😉 Ska bli helt underbart men just nu är de mest jobbigt. V 26 och redan väldigt ont. Svårt att få ihop vardagen och man känner sig inte som en bra mamma till barnet jag redan har 😟 Men tur i oturen att tiden går fort så jag snart kan bli mig själv igen 😊 De är just de som är så härligt med dig! Alla andra håller uppe en fasad om att allt är så perfekt. Tror många av dom har de tuffare än en själv men dom är för stolta för att visa de. Ha nu en underbar helg med din fina familj! Kram kram! Ps. Jätte fint och mysigt litet kalas ni hade för eran fina lilla son 😊 Grattis till Frank som förhoppningsvis sover gott.
viktoriabergh
,
Usch hoppas det vänder snart! Brukar ju bli lite lättare en period innan de blir tungt igen, men som du skriver tur att tiden går snabbare denna gången! Att vara en dålig mamma som gravid är nog de flesta mammors känslor men de är ju en sådan kort period och man tänker nog mer på de själv än vad barnet märker av! Så släpp pressen bara 😊 du gör ju så gott du kan! Tack snälla ja de blev lyckat tillslut ändä 😊 kram!