NEUTRAL I ALLA LÄGEN

(I samarbete med Neutral)

Vi har sen födseln av Frank fått kämpa mot utslag och torr hy..

Vi har länge trott att det varit allergier som legat till bakgrund men inte hittat något sammanhang med kosten. Vi vet endast att han har en känslig hy och vi misstänker atopiska exem! Därför är parfymfria tvätt- & sköljmedel superviktigt hemma hos oss. Vi märker direkt om han har på sig otvättade nya kläder för då kommer utslagen!

Därför passar Neutrals produkter oss superbra!! Dom är både fria från parfymer och färgämnen för att minimera risken för allergier :)
Vi brukar tvätta allting i Neutrals produkter för att förenkla, för även jag kan känna av klåda på benen osv när jag råkat tvätta med produkter innehållande parfym. Så det var bra att man fick barn så att man började tänka till lite kring den biten, det är ju lätt hänt att man bara kör på som man alltid gjort och kanske missar att parfymfria tvättmedel är skonsammare för huden!
Neutral har tvättmedel i både pulver, flytande och kapslar :) min favorit har blivit kapsel! Så enkelt att veta rätt dosering på så vis, jag tar alltid för mycket pulver annars!!
Glöm inte sköljmedlet till sängkläderna, det gör tyget mjukt och mysigt! Det tar dessutom bort det elektriska om du vet med dig att du brukar ha plagg som blir så! :)
En liten kille som älskar att få sova i mamma och pappas säng för att vi har sådär extra fluffiga täcken att gosa ner sig i! ♡ we love Neutral in this family!

Gillar

Kommentarer

Lenka
,
Hej! Har en son lika gammal som din och han har också börjat få lite torra eksem på benen. Du kan inte ta ett foto på eksemen så man får se? Vi använde Neutral fram tills nu men märkte att fläckarna på kläderna inte tvättades bort så vi har bytt nu. Ha en fin helg! /L
Sofia
,
På BVC sa dom till mig att dom kan få utslag av sköljmedel som är parfymfritt så att man skulle inte använda något alls!
viktoriabergh
,
Okej finns det ingen fläckborttagare som man kan ha i då? Dom syns inte så väl mera känns.. som massa små torrfläckar och ibland blir dom flammiga! Så trist med utslagen för de små ♡