Nedräkning till resan

Idag ska väskan packas inför resan! Nedräkning med endast 6 dagar kvar, på måndag 19.50 lyfter planet mot den lilla lilla ön Mauritius. Lycka.

Rädd för den långa flygtiden bara... pjuh, stödstrumpor får åka på och ska iväg imorgon för att köpa solkräm och nödvändigheter till resan. Frank ska även vaccineras, sin andra spruta mot Hepatit A.

Älsklingen är hemma nu och ska lyfta ner sommarkläderna från vinden! Ska bli spännande att se vad som passar och ej Kanske blir en tunn väska...

Gillar

Kommentarer

Erica
,
Hej, vi flög till Mauritius när jag var i v26 med första barnet. Flygresan gick faktisk helt ok trots antalet timmar, sen var det skönt att tidsskillnaden bara var 3 timmar. Ett tips är att köpa stödstrumpbyxor, samt att smörja in dig ordentligt med solkräm, upplevde solen mycket starkare och att huden var känsligare pga graviditeten. Jag såg även till att ha ett intyg från Barnmorskan med mig, om någon skulle trassla när de ser magen på flygplatsen. Hoppas ni får en härlig semester!
viktoriabergh
,
Ja tidsskillnaden är ju väldigt rimlig! Som tur är kanske man kan sova mycket på vägen ner. Stödstrumporna ska på! 😊 definitivt.. ska även satsa på en högre SPf som du skriver så är man ju känsligare som gravid.. tack för råd! Kram!!