Natt 3

Alltså är det sant!?

Frank sov HELA natten!!!

Är en ny människa nu och denna amningskampen går verkligen åt rätt håll! Han äter SÅ bra med!!!

Med hel natt menas att han hae vaknat till några gånger och vaggat i max 10sek. Så för mig är ju det inget "uppvak" . Mamma skötte vaggandet och jag sov brevid i sängen ändå.
Vi har tagit dagen med ro och sen varit ute på en långpromenad i över 3h! Så skönt med frisk luft och lite motion. Kunde även sätta på mig en Bh! För typ tredje gången på 3månader.. så skönt att kunna ta på sig vad som helst utan att behöva tänka på amningen. Men tro mig det är jäkligt sorgligt med. Saknar det självklart! Därför det ändå är så skönt när allt går bra och han äter bättre och sover bättre.

Nöjd bebis = nöjd mamma ♡

Nu ska jag äta en lite morotskaka och sen färga utväxten. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Heja er och Frank! På tal om något helt annat, såg en video på din instagram när Frank "borstade" tänderna, var det en vanlig tandborste eller en specialare?
viktoriab
,
Tack! en specialare med gummi
Ida
,
Vad skönt att det funkar bra för er!! Har precis börjat gett min 4månaders lite smak på mat! Men hur gör ni nu när han äter och ska sluta amma, får han nån ersättning då under dagen också ellee bara mat? Har läst att dom ska ha bröstmjölk eller ersättning hela första året? Hur gör ni? 😊 lycka till!
viktoriab
,
Hej vad spännande! Ja minst 1 gång om dagen så erbjuder vi välling. Ersättningen ska köras mjölkfri och smakar skit. Vällingen som är mjölkfri är ok! Tror den funkar bättre. Men det är liksom inget MÅSTE. vill han inte ha så är de ju så. Försöker erbjuda iaf! Sen är de ju bebis som bestämmer tillslut. 😊 så försöka är ju bra! Men inte lag 😉 lycka till. Kram!
Louise
,
Vad äter frank innan läggdags för att hålla sig mätt över natten? 😊
viktoriab
,
Gröt med banan till 😊 lite päron puré iblandad. 😊
Tina
,
Hej! Var är dina vita byxor med knyt i midjan som du har på bilderna när ni va på bio? Jätte fina
viktoriab
,
River Island:) tack. Dom är beiga med