När man ska vara handywoman

Orkar inte med mig själv..

Var ju iväg till Lekmer i Barkarby för att köpa hoppgunga och så köpte jag äntligen en vas! Så nu ska dessa påskliljor blomma!
vas 49:- på MIO. Kalaspris!

Skulle sen sätta upp hoppgungan här hemma men i vår hyreslägenhet så skulle jag vilja påstå att de har varit fuskbyggare här.. listerna vid dörrkarmen sitter liksom bara fast med spikar på nedre raden.. Så jag ringde till älsklingen och frågade om lite skruv.. han skulle fixa detta när han kom hem. Men "händig" som jag är så ville jag få upp den själv så jag hittade lite skruv i en låda och skulle börja borra.. listen sprack! :( de skulle tydligen vara spik..... haha skrev till Simon att det gick åt skogen! Han bara (listen sprack va?) Mmmmmmm...

Till något helt annat. I skrivandes stund så pågår terrorattentat i Stockholm! Och skottlossning har hörts på Fridhemsplan! Dom stänger ner kollektivtrafiken nu. 3 döda vid Åhlénshuset vid Drottninggatan där en lastbil har kört in i folkmassan och rakt in i Åhléns. Nu händer det. USCH! lider med familjerna till offren. Jag tänker INTE gå ut på större allmänna platser inom de närmsta!! ♡♡♡ ta hand om varandra.

Gillar

Kommentarer