När man är rädd för sitt egna barn

Alltså detta har verkligen hänt mig flera gånger!!

Jag ska berätta: Det var en gång som Frank försvann i huset och ni vet ni som har barn att när det blir för tyst ja då måste man leta upp ungen för då kan det vara bus på gång! Jag gick runt i vardagsrummet och sen in i hans rum för att se vart tusan han gått.. men hittade han inte så gick ut i vardagsrummet igen då när jag står där och funderar vart han kan ha gått så får jag plötsligt syn på honom!! RAKT FRAMFÖR MIG.. 2 meter bort, framför gardinen stirrandes på Tv:n.!

Han hade nästan samma nyans på kläderna som gardinerna har så han smälte in så bra där! Blev så jäkla skraj när jag fick syn på han där han stod och bara fokuserade på tvn.!

Sen senast i förrgår när jag stod inne i tvättstugan medan Frank sov sin nap... ja då hände det igen.. jag kom då att tänka på hur jäkla rädd jag hade blivit om han helt plötsligt hade klivit upp och gått in till mig.. så höll ett litet öga på dörren, men som tur var kom han inte och skrämde mig så jag gick ut från tvättstugan och ringde till älsklingen men då helt plötsligt när jag vänder mig om så kommer han trippandes runt bordet och fram till mig.. Alltså känslan!!! Hahahaha det är svårt att förklara utan att låta helt dum i huvudet men ni som har sett skräckfilmer med barn i sig ni vet vad jag menar med att små barn kan vara skrämmande!! När de bara dyker upp sådär med i det tysta. Vem hade inte blivit skrämd??!! Hah usch!

MEN värsta gången var nog när jag vaknade mitt i natten av att han stod vid sängen! Haha jag skrattar åt mig själv när jag skriver det här för det är ju ganska sjukt egentligen men alltså det är fan läskigt! Han är ju expert på att dyka upp i det tysta och skrämma skiten ur mig!
Har ni råkat ut för detta med?? Har ni någon rolig historia att bjuda på så dela med er!!

Gillar

Kommentarer

viktoriabergh
,
Hahaha alltså herregud ja!!! usch kommer säkert av reaktion någon gång råka göra något tokigt!!!
viktoriabergh
,
Haha alltså jag ser det framför mig. Åhhh så jobbigt men ja man kan skratta åt de i efterhand alltid! Jisses..
viktoriabergh
,
Hahaha alltså fyyy vad läskigt usch !!!!! Jädra små liven som skrämmer oss såhär! Haha
viktoriabergh
,
Hahahaha jäklar vad läskigt!! Undra vart hon fått detta ifrån gullunge!! Du får krama om henne extra hårt då när hon kommer upp i sängen så du inte blir för skraj 😉 hih!!
viktoriabergh
,
Nej men gud!! Jag hade bytt nattlinne direkt scary!!!!
viktoriabergh
,
Hahaha jisses!!! Det är läskigt när människor av alla slag kryper sig nära och bara dyker upp sådär också utan mening att skrämmas. Att bli skrämd i det tysta är så läskigt!!! Det är värre än ett BU! Haha
viktoriabergh
,
Haha åh läskigt värre!!! Smygare är dom! Säger han något kul eller är de barn språk?
Sandra
,
Haha alltså nej varför läste jag detta precis nu?! Läser alltid bloggarna i sängen och nu blev jag så uppskrämd så jag kommer inte kunna sova! Ensam hemma med en 14-månaders och dessutom är jag extremt mörkrädd....behöver jag ens säga att lampan på nattduksbordet kommer vara tänd inatt haha
Johanna
,
Min dotter hade precis börjat gå, och jag hade för ovanlighetens skull satt på en skräckfilm. Vilket jag ALDRIG gör för efteråt sover jag med varenda lampa tänd i hela huset. Men jag kände ändå att jag ville ha lite av det där adrenalin ruset som man kan få av skräckfilm. Iallafall, där satt jag helt inne i filmen, med en filt upp i ansiktet och mitt i ett skrik i filmen så öppnar dottern dörren och skriker. Jag dog, på riktigt. Höll på att skita ner mig av rädsla! jag var lixom inte med på att hon kunde kliva ur sängen och komma ut i vardagsrummet då hon precis börjat gå. Efter det har jag inte sett en enda skräckis
Sanna
,
HAHAH men usch vad läskigt. Min dotter brukar ibland ta upp babymonitorn och typ andas mot den så det låter skitläskigt. Första gången jag hörde det sprang jag in till henne för jag blev så skraj att någon tagit sig in. Min man är också rätt läskig då han pratar mkt i sömnen pp nätterna. Läskigast var dock när jag en natt vaknar av att han bara sätter sig upp i sängen och bara vänder sig mot mig, så det såg ut som han stirrar på mig. Väntar en stund för jag tänkte att nog skulle säga ngt men det ser ut som han stirrar på mig sittandes, jag ropar på honom ett par gånfee och frågar vad han gör. Han svarar inte först så jag tar tag i honom lch frågar igen. Då vaknar han till och ba va vad gör du? Hahahahah blev skirskraj då.