När luften man andas känns tung

Hej på er, förlåt mig för min frånvaro men dessa senaste 2 dagarna har varit kämpiga för mig.
Jag har utan vidare anledning känt mig väldigt nedstämd och deppig.. som att man hamnat i någon lättare depression där minsta lilla grej blir världsstor och minsta lilla ansträngning blir superjobbig. Har känt mig väldigt ensam i graviditeten, med alla krämpor.. alla hormonsvängningar och sen tror jag att allting utlöstes iförrgår när jag fick reda på att simon skulle bli tvungen att flyga ner till Spanien akut redan nu på torsdagen (alla hjärtans dag) idag alltså.

Där och då så försvann min styrka..

Han skulle behöva åka ifrån mig nu när jag känner mig såhär ledsen och ensam redan! Utan vidare val så var det ju illa tvunget att bli så... det skulle inte bli något alla hjärtansdagmys eller familjetid i helgen. Bara tanken på detta gjorde mig extra svag och skör!

Älsklingen gjorde dock det bästa av dagarna innan avresa nu och överraskade mig med ett fint kort och en chokladask, igår tänkte vi även göra en liten dejt kväll i soffan med massa plockmat efter att haft kamerateamet över på synk. Dock ville Frank absolut inte somna då och vi fick gå in om vartannat och försöka natta honom.. så tillslut efter typ 1h gav han upp lilleman. så dejtkvällen blev ju sådär men:)
Jag grät en skvätt imorse i soffan och Frank pussade mig och var så go! Min lilla goding, så förstående och omtänksam.
Efter lämning på förskolan så ryckte jag upp mig och bestämde mig ändå för att försöka planera in något denna dag och helg då Simon skulle vara iväg .. Ikea och lite butiker blev planen! men när jag sen fick ett samtal av min kära mamma som överraskade mig med att vara på väg till oss!!!

Jag hade i dessa 2 dagar försökt tjata hit henne just för att jag kände att jag var i behov av sällskapet, men visste inte om hon kände att det skulle bli för jobbigt att resa hit nu dels eftersom vi precis nu helgen innan fram till måndagen redan setts intensivt i Karlstad.

Så jag blev så glad att jag nästan började gråta för den sakens skull!! Underbart. Vi möttes på Ikea i Västerås då där vi tog en lunch tillsammans. Mysigt!

Har verkligen försökt uppvakta henne nu så som hon ställer upp när jag som mest behöver henne. Min fina mamma! ❤️
Nu ikväll så myste vi med en räkfrossa i soffan framför tvn & Frank ville självklart vara med! Vilket han såklart fick :)
SUPERSTOLT i sin nya pyjamas med Paw patrol som han älskar ;). Köpte den på H&M idag.

Gillar

Kommentarer

Linnea,
Blir så glad av att läsa dina ofiltrerade inlägg. Du visar det riktiga livet och dess vändningar och känslor som så många andra inte gör. Samtidigt blev jag lite ledsen att du kände just nedstämdhet, hoppas verkligen det vänder för dig. Stor kram!
www.nouw.com/hedstromss
viktoriabergh
,
Men tack snälla du! Det värmer när man får sådana här fina kommentarer .. försöker alltid visa upp alla känslor, dåliga som bra kram!!