När ingenting funkar

Igårkväll trodde vi att vi äntligen kunde få sätta oss ner tillsammans och äta tacos och mysa i soffan bara.. men så blev det inte.. Frank somnade i 20min och vaknade sen på kvällen och ville absolut inte somna om.. vet inte om det var något som störde honom eller det faktum att han sov så länge på förmiddagen som gjorde att det inte gick.. Vi försökte båda två i omgångar och när klockan blev efter 21.00 någon gång så bestämde vi att låta han få komma med upp och va med oss ute i vardagsrummet medan jag gjorde klar middagen.. sen middag med andra ord.. han somnade inte förrän klockan var runt 23.. då fick jag både klia och hålla om och så tillslut somnade vi båda två i hans rum för Simon skulle ju upp och jobba idag och behövde sova.

Så nu den här morgonen så har vi bara myst runt här hemma och han har hjälpt mig att riva ut alla kläderna i garderoben så jag har fått städa och sortera, haha Tack!

Men nu blev han trött redan även fast vi vaknade "sent" idag,(07.00). Så jag söver honom i bärselen i skrivandes stund...

Gillar

Kommentarer

Jossan
,
Kanske dags att minska ned sovtiden på dagen?Det brukar vara ett säkert kort (förutom vid sjukdom). Vi håller på att fasa ut middagsluren på föris nu på vår 2.7 åring, hemma sover hon inte alls. Där 30 min. Lycka till
viktoriabergh
,
Ja jo men nu har han varit sjuk så kanske varit därför.. och som du säger så vill man låta dom få sova då! 😊 men annars är de ju ett bra tips att ta till.