När frukosten vänder och kommer upp..

Stökig natt med lilmeman och man har inte fått sova många timmar, dock vaknade jag upp utan röst! Har alltså tappat rösten under natten.. typiskt! Simon skrattar och tycker det är rätt skönt med tystnad han

Eftersom det är fortsatt vabb här hemma så kunde älsklingen åka iväg till affären och köpa färska frallor till frukost. Så gott men det vände i magen och nu har man spytt upp allt istället.. så himla jobbigt då man liksom får passa sig för vad man äter, jag menar vissa saker passar inte så bra att få upp tillbaka. (ursäkta snuskiga detaljer)
ska försöka komma upp från badrumsgolvet här och lägga mig på soffan en stund. Efter lunch så ska vi ju vara i Uppsala på KUB test, ser så fram emot detta!! ♡

Gillar

Kommentarer

Isa
,
Vill bara varna för att äta tacos just nu... att få upp tacokryddad köttfärs och salsa är det värsta jag någonsin fått upp. Kan fortfarande inte äta tacos och min son är 6 månader.
viktoriabergh
,
Haha åh tack!! Jag har spytt mest på förmiddagarna faktiskt och mår illa hela tiden så tror jag klarar mig! Om jag inte käkar tacos till frukost 😉 hih. Men tack för heads up!!