När andningen inte funkar!

Som ni märkt så har det inte varit någon närvaro här från min del nu.

Jag hade en fullspäckad dag i torsdags och hade därefter massa ärenden att uträtta innan jag kunde ta mig hem för att börja packa!

Vi skulle nämligen åka till Dalarna då på torsdagen. Allt drog ut på tiden och jag körde upp så han inte hänga i telefonen, så vi var framme vid kvällen och då käkade vi middag och barnen lekte tillsammans innan vi kröp ner i sängen ute i stugan. Tyvärr så hjälpte inte min medicinering denna gången till mina allergibesvär och på kvällen/natten kom andningsbesvären. Hade supersvårt att andas hela natten och sov knappt en blund pga andningen. Jag är ju astmatiker + att jag är pälsallergisk.. dom har ju massa djur men gör ju allt för att underlätta för mig. Tyvärr räckte det inte denna gången och idag har det varit en riktigt TUFF dag. Jag har inte kunnat andas fritt idag överhuvudtaget och jag har kämpat på ändå, försökt hålla mig därifrån på bilturer och tillbringa tiden utomhus men tack vare att vädret har varit piss också så har det inte varit jättelätt..

Vi skulle ha stannat hela helgen fram tills söndag och skulle då ha lämnat kvar Frank hos sin farmor och farfar + sin kusin Albin för lek och "sommarkollo" tills på ons eller tors.. alltså hela 4 dagar utan vår lilla bebis!!! ♡♡♡♡♡

nu fick vi ju lämna kvar honom redan idag då vi bestämde oss att åka hem efter midsommarmiddagen..

Jag skulle inte ha klarat av en natt till där tyvärr . Nu kommer vi åka och hämta Frank tidigare istället då men kändes så jävla ont i hjärtat att lämna han där på midsommarafton när jag kände som jag gjorde.

Jag grät i bilen på väg därifrån men vet ju ändå att han kommer ha det hur bra som helst! Kommer definitivt ha det jätteroligt. Men mammahjärtat blöder ändå!!!!!

Hur som, en trygghet är att veta att vi kan åka och hämta han när vi vill. Så jag och min älskling ska försöka ta tillvara på egentiden och mysa massor! Ta sovmorgon, och göra allt som man inte riktigt hinner eller kan när man har barn. Bio, träna tillsammans, ha dejtkväll på restaurang och bara mysa.. det blir bra även om det inte alltid blir som man tänkt sig ♡

Gillar

Kommentarer