Mysig onsdag på ingång

Har haft en toppen morgon med massa bebismys och gjorde även frukost på sängen till min duktiga man som jobbade natten igår. ♡ älskar att få skämma bort eller visa uppskattning på enkla sätt.

Nu tänkte jag att vi ska försöka ta oss iväg mot gymmet, antingen en promenad i morgonsolen eller ett ryggpass på gymmet. Får se hur det blir beroende på ifall det är några barn på minisats eller ej! :)

12.30 så ska vi träffa Lovisa för en fika i solen . Mys!!

Hoppas ni får en härlig dag! Hade en som hade bekymmer med att komma in på länkarna till bebis kläderna, någon annan som haft problem? Då får ni gärna kommentera här nedanför :) kram!

Gillar

Kommentarer

josse
,
Tänkte på det om mini sats , även fast inga barn är där behöver man inte vara orolig för att massa bakterier sitter kvar ? Är också sugen att gå till gymmet och testa lämna min 11 veckors på mini sats men det är just dom där bakterierna jag tänker på men jag överdriver säkert:p
viktoriab
,
Dom har rutiner på att sprita och tvätta leksakerna.. men sen är ju Frank så liten så han sitter ju i babysitter då och rör alltså inte i så mycket!