Möte och bum

nu är vi på väg till ett möte först och sen ska vi till mamma mia bum för franks eksem i ansiktet! Nu ska de krävas besök hos hudspecialist!! Det var nästan helt borta nere i cypern så börjar fundera på om det kan vara psoriasis.. :/ varmt är det idag iaf! Så ska passa på att njuta av vädret med :)

Gillar

Kommentarer

Heidi
,
Kan det möjligt vara atopiskt hud? Brukar oftast bli bättre i varmare länder 😊
viktoriab
,
De vet inte.. 4veckor mjölkfritt blir det. :/
Jessi
,
Mina tjejer är båda torra och får eksem på vintern (även sommar) på kinderna. Har inte blivit bättre eller sämre när jag slutat amma dom. Jag fick bara acceptera de röda kinderna utan att de är allergiska mot något. Hoppas det försvinner snart!
Johanna,
Hej. Min son har också massa eksem och väldigt mycket i ansiktet. Jag har provat att sluta med det ena och andra men jag tycker inte det blir bättre. Men eftr många samtal med bvc så här vi äntligen fått en salva som fungerar för oss, kortison krämen locoid.
Johannatagg@hotmail.se
Isabell
,
Min son hade också något liknande och dom sa att det var atopisk eksem, fläckar på kroppen och främst stora sår på kinderna. Smorde som en galning med kortison och babyolja, till slut försvann fläckarna och har aldrig kommit tillbaka. Detta var när han var 1 år och nu är han 6.
viktoriab
,
Okej ja det är ju superduper svårt att veta vad det är! 😟 skönt att det försvann!
viktoriab
,
Okej tack får testa oss fram! ♡
viktoriab
,
Tack! Får hoppas det försvinner med tiden om det inte är allergi.. ♡ de gav hopp!