Mot stan

Nu ska vi möta upp mamma på T-centralen hon kommer med tåget nu 10.00. Jag tänkte kolla lite julklappar i butikerna för sen vid 11.30 så har jag blivit inbjuden på lunch för Life of Svea (min bloggportal allt för föräldrar och massa mer) vi ska få hälsa på den nya vd:n och prata om bloggarna, företagen osv! Skoj :) får se om Frank och mamma blir med eller ej. 
han är så rolig den här lilla killen för nu har han liksom flörtat till sig garagenyckeln med nyckelband varje gång vi ska till bilen. Då har han även fått öppna garagedörrarna med nyckeln hängandes runt halsen.. men nu på senare tid så ska han gärna ha nyckelknippa även i bilen och sen hemma och leka med den. Som en snuttefilt nästan för om jag tar den ifrån honom så börjar han störtböla! så imorse nu när vi skulle gå så ville han ju sååå gärna ha nyckelbandet och eftersom vi inte skulle ha bilen så vill jag ju inte ta med garagenyckeln till stan och kanske slarva bort den där, så jag löste det med ett annat nyckelband utan nyckel den skulle han ha hängandes om halsen. 

Vill förtydliga om att jag verkligen är noga när han har dessa saker för det finns ju stryprisk!! Livsfarligt med snören och band men jag låter han bara ha det när jag har uppsyn. ♡ 

Gillar

Kommentarer