MOROCCANOIL

Testar MOROCCANOIL repair mask
Har haft denna hemma ett tag men brukar sällan använda mig av hårinpackningar då mitt hår alltid varit så bra tycker jag! Men NU är det torrare än någonsin! Behöver klippa av en bit i topparna också som är slitet.. så jag tänkte att jag nu ska testa denna hårmask för jag har även 2 andra som jag tänkte testa längre fram.. så kan jag jämföra dom!

Denna hårmask är till för att återuppbygga hårstråna och stärka upp ett matt hår.

Doften är helt underbar! Liten underton av cacao butter + eucalyptus. Tänk er en maraboue mintkrokant möter kokos! Fast fräscht! Hah konstig kombo.. kanske doftar något annat för en icke gravid?
Den ska appliceras i handdukstorkat hår efter schamponering (schampo öppnar upp hårstråets lager och rensar ur skit) så det är VIKTIGT att man lägger i hårmasken efter det att hårstråets fjäll är öppna så att produkten kan gå in i hårstrået och reparera så ta alltid balsam sist! För då återsluts hårstråets ytskick så att hårstråna blir "icke spretiga"
enkelt förklarat!

Jag låter den verka i ca 15min bara för att det känns bättre så ? på förpackningen står det 5-10min
Resultatet: tycker inte att jag märker av att jag ens använt produkten i håret.. men iofs så är detta en hårinpackning som ska användas 1 gång i veckan! Men det ska man ha tid med också.. hade lite högre förväntningar och hade velat känna ett mjukt och lent hår.. dock känns topparna lika torra och trista! Kanske bara är en frisör som behöver kapa av dom för att få ordning på detta! ?

Gillar

Kommentarer

Pernilla,
Prova att ha hårpackningen ännu längre, jag brukar köra på 30-60 min när jag vill reparera håret ordentligt, det brukar fungera super nästan med vilken hårinpackning som helst! 😊 Man kan även sova med inpackningen.
nouw.com/ddesigns
Rebecca Englund
,
Prova märket bed head, de tycker jag är bra 😊
IP: 82.99.3.229