morgontrötta

Imorse ringde älsklingen och väckte oss 06.30 då jag skulle hjälpa honom att åka och lämna in bilen på toning av rutorna mellan 07-08 så jag och Frank klev upp då och gjorde oss iordning.

Efter det ärendet så var vi båda ganska trötta igen så nu har vi legat i sängen och tittat på barnprogram! Så mysigt nu när han ändå kan ligga ner och slappna av och titta lite. Han somnade på 10sek när jag vaggade honom sen... så jag passar på att vila i sängen nu, får se om jag lyckas somna om en liten stund ;)

Det som står på agendan idag är en promenad bort till EM home i Bromma som har konkurs utförsäljning, 60% på ALLT, och kanske en sväng in på leklandet där alt handla lunch på citygross.

I eftermiddag så ska bilen besiktas och sen åker vi till Enköping för att få mäta och kika på vårt hus :D wihooo ska bli spännande att se hur långt de har kommit!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Åh har också tänkt åka på utförsäljningen, kan inte du berätta ifall det fanns något kvar? Och helst snabbt svar när du varit där vore så uppskattat 😊
Anna
,
Tack för trevlig vardagsblogg! Undrar var du hittade infon om utförsäljning på EM i Bromma, när började den? 😊
viktoriabergh
,
Tack snälla! Jag var förbi där och såg det bara då. Så inte hittat någon info om den!
viktoriabergh
,
Ja det fanns lite! Mest lampor, några mattor och sen sängar och soffor men inte allt för mycket kvar nu som kanske faller en i smaken! 😊 verkar som att mycket går snabbt!