Mjölkfri smoothie

Man tänker om när det kommer till mjölkfri kost men det finns ju bra komplement :) idag blev det en supergod smothie gjord på
1 banan
1/2dl havregryn
4dl havremjölk
1tsk linfrön
1mtsk kokosflingor
1tsk kokosolja
1dl fryst ananas
2dl fryst mango

Allt detta är ett ungefärligt mått då jag freestylade :) till smoothien blev det även 3 kokta äggvitor. (Gillar inte gulan)

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Tack för den mjölkfria smoothien! Du får gärna dela med dig av fler sorter 😊 Äter själv helt mjölkfri kost och har svårt att komma på egna smoothies 😊 Vad kan man ha ist för linfröna? 😉
Clara
,
Stort tack till för din inspirerande blogg! Är också nybliven mamma, fick min son bara någon vecka efter dig. Att ta sig tillbaka till träning och bra kost efter graviditeten är inte det lättaste men med din din hjälp och pepp hjälper du många därute! <3 hur många gånger i veckan kommer du träna framöver ? Kommer du ha någon "fuskdag" i veckan där du äter vad du vill ? Åter igen! Stort tack för en inspirerande blogg och din ärlighet! Du är en väldigt bra förebild!
Elin
,
Hej! Blev jättenyfiken nu, varför kör du en mjölkfri diet? 😊 Är det för träningens skull? Jag har gått ner 15 kilo nu senaste året av att promenera och minska matportionerna, har nu sedan 2 månader tillbaka skaffat ett gymkort där jag försöker vara två gånger i veckan i alla fall. Hoppas jag kan stärka upp & bygga muskler nu när jag blivit av med de extra kilona 😊 Har dock en liten bit kvar även där.. Sedan undrar jag vad ditt bästa tips är för att få en tightare mage? Och bli av med bullmagen? Det är där de mesta sitter kvar nu, och om man kan fokusera lite på just det området?