Mitt hjärta brister!!

När hjärtat går i tusen bitar!!! Usch nu ikväll hände det som inte får hända!! Jag råkade göra illa Frank! ♡♡♡♡ min älskade lilla bebis!!!

Åhhh känner mig som en hemsk hemsk mamma! Jag skulle gå in med han i badrummet för att byta blöja och råkar då gå in med hans huvud i dörrhandtaget och det bara smäller till! Han börjar stört böla! Skriker och gråter helt hysteriskt och jag börjar gråta samtidigt som Simon kommer skrattandes åt mig efetersom han förstod att jag råkat klanta mig! Han tyckte väl jag var löjlig som stortjöt samtidigt.. "äsch han klarar sig! Titta han grät i 20sek sen var det bra, detta kommer hända fler gånger älskling" JA jo.. jag vet men alltså aj vad ont det gjorde i mig att se han så ledsen när han fick ont! Tack vare hans klantiga mamma.. men han älskar mig ändå för nu sover han sött liggandes på mitt bröst ♡

Mammas lilla älskling! Jag måste vara försiktigare! ♡
dela gärna med er om något ni lyckats gjort mot era små älsklingar så jag inte känner mig ensam om detta!!!♡♡♡♡♡♡♡

Gillar

Kommentarer

Lennylis
,
Reagerade precis på samma sätt när jag råkade klippa min lilla groda i fingret första gången jag klippte naglarna på honom. Mamma och barn storgrinar.
Hedstromss,
Jag satte min son i sin babysitter och la lite snabbt ett tangentbord i hand knä och han drar upp benen och får tangentbordet på mun med en duns. Han blev såå ledsen 😟 han var 1 månad då och nu är han 2,5 månad.
www.nouw.com/hedstromss
Jennifer
,
Jag råkade hälla kallt vatten på sidan av min sons kropp och tappa leppsylet på hand huvud. Lätt att trösta och ingen större fara skedd men jäklar vad jobbigt det kändes, det är verkligen som att hela mammahjärtat går sönder.
Jennifer
,
När min dotter var en vecka gammal råkade jag tappa mobilen i ansiktet på henne när jag skulle fota... Ungen gallskrek och blev superledsen! Jag grinade och bröt ihop flera gånger den kvällen, tyckte att jag var världens sämsta mamma osv. Hormonerna sprutade 😉 Har även lyckats rivs henne lite lätt. Det där instabila huvudet råkade även dunka ner i bröstkorgen när hon var nyfödd och låg groda! Dom där småttingarna kommer få vara med om mycket och för det mesta så tål dom sååå mycket mer än vuxna!
Johanna
,
Jag spillde kaffe på min son när han var 1,5 månad gammal. Jag skulle ta en klunk ur sambons termosmugg och missuppfattade honom och trodde att det bara var lite kvar, men det var det inte så kaffet kom fortare än jag trodde och ner på sonen. Det var inte hett så han brände sig inte, men ja... hallå ångest! Det har inte blivit mer kaffe i närheten av honom sen dess kan jag lova.
Jossan
,
Råkade tappa 3 månaders bebis i bordet med huvudet när vi satt och busade gav över henne till den som satt bredvid mig och sprang iväg och stört bölade!
Fanny
,
Pappan till vår son råkade klippa honom i fingret ganska djupt.. Usch det är så hemskt det där panik skriket dom får, men vi "tröstade" varann med att påminnas om att det lätt blir så med första barnet, dom blir lixom prövobarn. Låter hemskt men man vet ju inte förens man lär sig
Sofia
,
Jag satte min kille i bärselen för att han var upprörd och gillar selen, han var runt 2 mån.. Han blev dock denna gången inte alls lugnare av selen utan började skrika mer och mer så jag gick omkring i lägenheten i minst 3-4 min innan jag inser att hans fot fastnat under honom så han skriker för att foten är helt vriden.. jag fick lite panik och tog ut honom ur selen! Jag dog ju lite, kände mig såååå dålig som inte dubbelkollat att han satt ordentligt! Kan ju säga att jag kollar typ 10ggr nu innan jag går någonstans..
Emelie
,
Jag har slagit i både huvud och händer i dörrkarmar på min dotter flera ggr. Hon har även ramlat ner från min säng 2ggr mitt i natten, och ibland när jag lagar mat eller liknande så kommer hon bakom mig utan att jag hör och så vänder jag mig om för att hämta något och går rakt in i henne så hon ramlar. Haha man får dåligt samvete men det går över.. kommer hända mycket saker även om man såklart äe försiktig
Amanda
,
Jag fick min lilla kille 3 dagar efter er. Och jag råka tappa telefonen i sidan av hans huvud för någon dag sedan o han bara skrek. Usch.. man känner sig hemsk!