Missnöjda tyvärr :(

Åh jisses vilken dag.. en semesterdag åt spillo vi har sen vi kom fram till vårt nya hotell Orchid Karon.. letat efter ett nytt. Vi är inte nöjda!

Nu vet jag att många rekommenderar detta hotell och är supernöjda så detta är ju vad vi upplever och känner.

Hotellet byggdes 94 och det har inte renoverats sen dess såg det ut som iaf... vårt rum var så himla nedgånget och med låg standard. Vi förväntade oss något fräschare enligt bilderna på Ving.

Poolområdet verkade bra men i barnpoolen så var det supervassa stenar i botten i början så jag fick ont i fötterna av att gå där ens, sen i rutschbanorna så hade liksom plasten lossnat så jag fick nästan skinkan uppskavd när vi åkte! Samma sak med solstolarna.. inte nog att de stod precis brevid varandra så tätt som de gick så att man liksom ligger och känner grannen brevid sig nästan, Så var dom så jäkla ostabila! Det blev som en gungmatta när man satte sig och Simons stol vek sig! Det var sprickor i plasten med så där fastnade jag med mitt lår fett.. inte så skönt..

Restaurangen hade riktigt sjabbig inredning och av att höra från bekanta där nere så var frukosten ingenting att hurra för heller, dom kände som oss! Men vad ska man göra när man redan betalat och ska stanna i 2 veckor? Nej det går ju inte göra så mycket tyvärr mer än att gilla läget.

Vi värdesätter nog att det ska vara fräschare rum, och sällskapsområden, sen är faciliteter som room service viktigt och hyfsade sängar (inte stenhård planka)! Man vill inte betala så mycket pengar för ett boende som man känner att man vill fly ifrån, då får man nog mer för samma peng på ett annat hotell utan "vattenland" det känns som att det var det vi betalade för.. och med handen på hjärtat så skulle vi nog knappt använda oss utav de stora rutschbanorna för Frank kan inte åka där.. i barnpoolen var det fullpackat med barn och folk när vi kom och då var ändå klockan mycket på dagen.. vi kräver mer eget space!

Mycket lär man sig genom resor, hur som så tycker vi att bilderna hos Ving har lyft fram ett helt annat hotell än vad vi fick. Därför ska vi imorgon besöka service center och se om det finns någon chans att få pengar tillbaka eller liknande för det känns faktiskt svin tråkigt..

Nu har ju min kära sambo bokat nytt hotell för att han vägrade sova där 1 natt ens.. Peach Hill i Kata istället, dock glömde vi kolla handikappsanpassningen så nu fick vi ett hotell med väldigt mycket trappor och lite anpassningar efter barnvagn! typiskt!!! Jaja... bär hellre denna vagn upp och ner för trappor på ett hotell som vi trivs på än rullar omkring missnöjd på Orchid. Här är rummen superfina! Ska visa imorgon, har knappt sett poolerna.. bara på bild;) får hoppas dom inte ljuger med..

Efter att ha haft att göra med en gnällig Frank också sen lunchtid (misstänker tandvärk) så lyckades vi tillslut söva han i vagnen efter en promenad.. han somnade lagom tills dess att regnet öste ner. Vi satte oss därför vid den restaurangen närmast hotellet precis nedanför backen som leder upp till vårt hotell, superbrant. Ett till + det går bra nu...

Men vet ni vad, turen har vänt. Här åt vi den gooodaste Pad kra paoen på HELA resan! & jag fick världens bästa piña colada i en kokosnöt. Såå god. Så vi är nöjda och glada nu! äntligen

Gillar

Kommentarer

Fy vad tråkigt men skönt att det tur i oturen löste sig. Förstår er precis då jag är likadan ☺️ Trevlig semester, kram
www.sandrajosefinlinder.se
viktoriabergh
,
Tack snälla!! ♡♡