Min största kärlek

Jag och min absolut bästa partner, livskamrat! ♡

Ibland blir jag sådär tårögd när jag tänker på vilken fantastisk relation vi har! Jag känner mig så lyckligt lottad som får dela mitt liv med denna underbara man ♡. Sättet vi träffades på i ett hus i Karibien under tv-inspelning med massa andra "ungdomar" trodde aldrig i mina vildaste drömmar att jag skulle åka ner och bli KÄR!

Nu ligger jag här i vår lägenhet med en vacker ring i vitguld på fingret ringen som betyder att jag är hans bara hans, vår bebis i magen som sparkar och kommer ta oss in i ett nytt kapitel av vårt liv tillsammans! Gud vad lycklig jag är!

Världens bästa team! För er som befinner er i en relation.. glöm aldrig bort vem du är, gör alltid det där lilla extra för varandra och ta aldrig varandra för givet, man ska vara nyfiken på sin partner och hela tiden vilja lära känna den mer. "Jag vet hur du tänker nu" är den största boven i alla bråk för alla situationer är olika och man får utgå från varje ny konflikt. Med nyfikenhet så stannar gnistan alltid kvar ? det tror jag iaf ❤

Gillar

Kommentarer