Min lilla skrutt

vi har haft sååå jäkla mycket problem med nattningen nu det senaste.. kamp varje kväll.. somnar oftast vid 22.00 förstår inte vad problemet är! Dels så har han börjat skrika mera, det blir högljutt här hemma kan man säga och med stress av försäljning av hus samtidigt så känner jag nu att jag saknar kvällarna i lungnan ro. Om man får lov att säga så som mamma?

Trött är jag tusan.. Tur att mormor kom idag (mamma) aå att man får vila lite när min käresta ska iväg på enduro tävlingar hela helgen.

Jag ska jobba lite och sen i helgen åker vi till Karlstad tillsammans! Mysigt :)

Gillar

Kommentarer

Sarah
,
Tufft med långa och påfrestande nattningar de där timmarna på kvällen med tyst och lugn är guld värda!!! Hur mycket sover han på dagen? Läste i något inlägg att han sov en stund ganska sent på em.... sover han 1 eller 2 ggr? Ibland kan det vara värt några timmars gnäll på em för att sen natta tidigt och då förhoppningsvis väldigt trötta barn. Omställningen kam ibland vara TIFF men ofta vänjer sig barnen snabbt!
Jessica
,
Hej! Funderar lite över hur han sover på dagarna? Om han helt enkelt inte är trött för att han har sovit på dagen och att det är därför han skriker? Hur det sovstunden/stunderna ut på dagarna?
Em
,
Sover han middag på dagen? Korta ner till max 30 min isf
viktoriabergh
,
Ja han brukar sova 1h men då kanske vi måste dra ner det lite.. 😊
viktoriabergh
,
Ja han sover efter lunch på förskolan men kanske ska dra ner den då.. smart!!
viktoriabergh
,
Tack!! Ja det är de. Vi ska efter fler kommentarer här nu korta ner den sovstunden! Inte ens tänkt på det.. tack ♡