Middag med fina vänner.

Den här lördagen har varit lugn och bra! Vi har tagit en sväng i köpcentret i Västerås där jag köpte en ny concealer från Mac. Vill varmt rekommendera den! 190:- heltäckande med Spf i sig.
Efter köpcentret så åkte vi och röstade. Jag röstade för Ebba Bush Thor i Riksdagsvalet. Sen röstade jag för moderaterna i de andra 2 valen. Hur röstade ni om ni vill dela med er?
Nu sitter jag på tåget på väg in till stan för att möta upp mina fina vänner Ewa och Nathalie! Vi var mammalediga samtidigt och hängde både som gravida och sen med våra små, nu har ju alla börjat få en vardag med förskola och jobb så man glider isär.. sen har ju vi flyttat ut från Stockholm också så av den anledningen blir det svårare att ses. :)
Jag passar på för fullt att klä upp mig iaf! När tillfälle väl ges. Haha, att få sminka sig och ta fram kläder som behöver dammas av är ju underbart.. få va lite mer kvinna! Livets kontraster är bra fina. Vi ska ses först inne på supper för en drink, sen har vi bokat middag på ART. Ska bli spännande att testa! ♡

Hoppas ni får en mysig kväll.

Gillar

Kommentarer