Mellanperiod

Hej! Börjar bli vana nu att sammanfatta dagen och uppdatera er här inne på kvällen, men har så ont om tid under dagarna! Det går i ett! :)

Nu har vi börjat få kyligare mornar och det är ju så svårt att veta hur man ska klä en sån här liten! Nu har han både åkt i vagnen eller suttit i bärselen och då måste man ju se till att han inte fryser om varesig händer, fötter eller huvud! Jag visste liksom inte hur jag skulle klä honom då vi inte hade mer än jacka och denna overall egentligen.. så därför köpte jag en teddyoverall idag på H&M, en brun med små öron på och liten björnsvans. Tror det kommer bli bra nu i mellanperioden innan den riktiga kylan kommer!
Alltså denna lilla gladskit! Skrattar gott nu, älskar bebis skratt!!
Sötnöt!

efter förskolelämning så åkte jag och lilleman till träningen och körde ett härligt pass med de andra mammorna + barn i alla åldrar! (Tydligen planteringsdag på skola/förskola idag) hahaha ett härligt kaos på passet!

Efter träningen så promenerade vi in till stan där vi mötte upp Lisa för en lunch och lite shopping, det var då jag köpte teddyoverallen.
Efter stan så hämtade vi upp Frank och jag och barnen har gräddat våfflor i eftermiddag och nu har jag nattat båda barnen själv då Simon behövt hjälpa sin bror med lite jobb i deras hus. :) det gick SUPER bra att natta idag, först nattade jag Ralf som somnar vid 18.00 typ sen nattade jag Frank genom att klia han på benet och han somnade på 15min. Ralf vaknade dock upp ca 3 gånger innan han somnade på riktigt. Lite kinkigare idag.. kanske tänder eller utveckling. Lilleplutt❤️

Nu sitter jag i soffan med en cola zero och ska snart ta mig en tunnbrödsrulle med ost i! Mums:)

Gillar

Kommentarer