Mellandagarna

Igår var vi ute i skogen för att heja på älsklingen som tävlade. Kusinerna kom dit också så Frank fick några att leka med i snön :) mysig dag ute i skogen! Det enda vi saknade var en engångsgrill med grillkorv och lite varm choklad på de! ;) nästa gång!

Idag har jag besökt läkaren och fått hjälp via han pga mina graviditetssymptom.

Efter det så kom grannbarnen över för lek så vi vart barnvakt. Allt har gått fint! Nu blir det ett skumbad med Frank och sen gomiddag! Kycklingfilé med klyftpotatis och chilibea . Mat är livet!

Vi har dessutom klivit in i vecka 21 idag och då har också halva graviditeten gått! Så häftigt att det går undan. :)
Hur mår/mådde ni såhär 50% in i graviditeten? :)

Gillar

Kommentarer

Isabella
,
När får vi veta kön?? Såå nyfiken
Jasmine
,
Kul att följa någon som också väntar nummer 2! Jag mår väldigt bra och är också halvvägs in i graviditeten ska ni avslöja vilket kön ni väntar?
viktoriabergh
,
Åh skönt!! Haha humöret känner man igen iaf som jag kallade mig, hormonhäxa! åh mysigt de kommer nog snart ska du se!! All lycka till! God fortsättning ❤️
viktoriabergh
,
Åh tack för pepp!!! Så härligt att dessutom kunna läsa att andra gravida inte bara har glammiga underbara dagar! Inte för att missunna någon det! Men skönt att inte känna sig ensam i denna tuffa tiden.. men även så fantastisk! Förstår dig till hundra!! Heja oss! Snart sitter vi där med det där lilla underbara livet ❤️ åh längtar! Tack för allt fint! Kramar och lycka till!!!
viktoriabergh
,
Åh tack för pepp! Så jobbigt att konstant ha det hängande över sig, man vet ju att det tillslut går över iaf! ❤️ kram!
viktoriabergh
,
Åh lyckost! Hoppas det vänder för mig snart jag med! Tack för pepp! Heja oss! ❤️
viktoriabergh
,
10januari! ❤️
Therese
,
Tyvärr var min andra graviditet väldigt jobbig men det bli lite bättre med måendet när halva tiden hade gått. Så jag hoppas det blir så för dig också.
viktoriabergh
,
Häftigt! Grattis och skönt att få må bra ja det ska vi! Den 10e januari ☺️
viktoriabergh
,
Tack snälla❤️❤️