Med barnen på köpcenter

Vi har varit lite förkylda här hemma med snoriga näsor och hosta men nu börjar det vända och vi mår bättre! Frank ska till förskolan imorgon och jag fick ett munsår istället för en rejäl influensa. Yeyy. Dock så var Ralf snorig igår och sov så dåligt!! Inte pga snoret utan något annat. Vi skyller på en FAS.. pjuuuh mycket vakentid inatt med andra ord.

Lite sliten idag men eftersom vi hade städ som skulle komma hit idag vid 10 tiden så behövde vi då fly hemmet. Vi åkte till Västerås köpcenter & lunchade på Ikea och kollade butiker.
hur söt mössa från H&M? ❤️

Åh dessa påslakan från H&M Home.
Hittade denna ursnygga jacka på Stadium från märket Everest och slog till! Älskar att den är vadlång!! Jag har storlek 34.
Frank fick leka lite på de små ställen där det gick :)
när vi skulle äta lunch på Ikea så behövde jag kissa först och försökte få Frank att kissa samtidigt som mig. Men då ville han inte. Precis efter ha satt oss med all mat och börjat ge Ralf sin mat i matstolen, ja då hör jag. Mamma jag är kissnödig. Åhhhhhhhhh

vad gör man!! Ja vi fick ju lämna all mat och packa ihop värdesaker och ge oss iväg till toaletten i hopp om att all mat + grejer skulle va kvar

Barn är barn... allt var kvar och vi skrattade tillsammans när vi kom tillbaka och Frank insåg att ingen hade ätit upp vår mat. Som nu var kall men det är man ju van vid. ;)

Gillar

Kommentarer

Syrran
,
Hopplöst minns knappt när jag åt varm mat senast