Mässa i Örebro!

Nu är det egentligen fredag i skrivandes stund då klockan slagit över 00. Men om jag ska vara helt ärlig så har jag inte haft 1 sekund över idag! Fram tills NU.

Så jag uppdaterar er om "igår" torsdag!

Hade en hel sömnlös natt.. slutade med att jag la mig på soffan för andra gången och försökte somna men då hör jag Simons väckarklocka som tjuter vid 05.00.. då hade jag inte lyckats slumra till mer än i 10min på hela natten... kändes helt hopplöst och han tyckte verkligen så synd om mig.
Go som han är så tog han med mig in till sovrummet igen där han bäddade ner mig med datorn i sängen och satte på ståupp komedi som jag skulle försöka titta på och bli trött av. Vilket jag faktiskt lyckades med tillslut! Sov då till 09.00 jippi!
(Hade slut på lergigan så tror det var därför jag inte lyckades somna) bättre lycka inatt när jag är helt slut och har min medicin.

Tog en promenad till Solna centrum för att handla nytt smink, ska lägga upp ett inlägg om de produkterna i helgen tänkte jag, då jag testat dom idag! Köpte även med mig hårfärg och slängde i huvudet i panik! Ville inte åka på en mässa och träffa massa folk när håret ser ut som hej kom och hjälp mig.. uppfräschning behövdes! (Såklart i sista sekund) när färgen var urtvättad så började jag packa och passade även på att pussa extra mycket på Simon för att sedan ta bilen mot Örebro! ÄLSKADE UNGAR MÄSSAN!

Har träffat alla mammor/Vip bloggare här idag och ätit middag och minglat, alla är så himla goa! Så jag tror på en helt underbar dag imorgon på mässan :) ska bli superkul!! Vi bor på First hotell som ligger väldigt centralt i Örebro och det är ett lite mindre men charmigt hotell med så söta receptionister! De har verkligen välkomnat oss bra och rummen är väldigt stora faktiskt! Ganska moderna med en mysfaktor! Älskade kuddarna i sängarna! Kommer använda alla 4 perfekt för mig som är preggo! Dock är det alldeles för sent för mig nu och dags att försöka sova, en fullspäckad dag väntar imorgon! Vi är inbjudna på frukost på mässan imorgon vid 09. Natti!
Bilder från idag:
tog några bilder i farten

Gillar

Kommentarer

Viktoria Bergh
,
Tack snälla söta du!
Viktoria Bergh
,
Men tack fina!!
Emma
,
Var har du hittat den där härliga klänningen??
Emma
,
Var har du hittat den där härliga klänningen??
Viktoria Bergh
,
Den är köpt på hm!
Viktoria Bergh
,
Den är köpt på hm!
Emma
,
Typ nu? Jag vill också ha en 😃 Tack för info!
Emma
,
Typ nu? Jag vill också ha en 😃 Tack för info!
Viktoria Bergh
,
Nej tyvärr 2 år sedan typ! ..
Viktoria Bergh
,
Nej tyvärr 2 år sedan typ! ..