Maskeradfest

Jag har så dålig fantasi när det kommer till pyssel och dekorationer! Pinterest är min inspirationskälla just nu. Anledningen till att jag sitter och söker på sådan här inspiration är för att vi har planerat in ett kalas för Frank på sin födelsedag 3/11 med tema maskerad.

Det är ju alla Helgona den helgen så det blir lite skojigt med barnkalas med ett passande tema! Så just nu försöker jag komma på vad man ska bjuda 1-åringar på? Korv med bröd funderar jag på... samt frukt i olika former med vegansk grädde eftersom det måste vara mjölkfritt med för Franks del.. så svårt med mat och sånt för så små!? Det ska ju ändå passa dom små och sen uppskattas det ju om mammorna också kan ta del av maten/fikat. Har ni några bra födelsedagstips? Vi har tänkt att ha kalas även på lördagen men mer för familj/vänner som inte har barn på samma sätt. Då tänkte jag att vi kanske skulle bjuda på lite mer plockmat istället.. så det passar de äldre mer men även så att Frank kan äta då!

Jag funderar iaf på en daimcheescake till lördagen som fika då de "äldre" kommer.. och sen lägga fokuset på plockmaten istället för fikabrödet vi tänkte ändå bjuda in vid lunchtid :) hur har ni gjort? Vad har era barn fått äta? Blir ju lite annorlunda också eftersom Frank knappt kan äta några sötsaker för de är alltid mjölkprodukter/smör i dom.. men vill ju ändå inte att han ska äta massa fikabröd! Dela med er ❤️

Gillar

Kommentarer

Amelie
,
På sonens kalas i somras körde vi pannkakstårta med varma bär och grädde. Va jättepoppis! Sen gjorde vi sockerfria kokostoppar, vanliga kanelbullar och fruktspett. Då kan alla välja lite hur de själva ställer sig till att ge socker till bustrollen Kommer köra något liknande i vinter när dottern fyller 1 ❤ Vi körde även fiskedamm med vars en liten påse med såpbubblor och en liten ask russin. Älskar att pyssla så är ju drömmen nu när man kan "skylla" på barnen
viktoriabergh
,
Åh bra tips! Fiskdamm som är sååå roligt!! jag håller med där om fix och trix så skönt att kunna skylla på barnen tack för bra tips!