Marklyft

Det gäller att verkligen tajma väl när jag ska åka till gymmet nu.. speciellt när vi är inne i denna "fas" då Frank blir extra tuttig på eftermiddagar/kvällarna.. så jag ammade och sen började tiden ticka. 60min har jag på mig på ett ungefär att ta mig ner till garaget in i bilen och åka bort till gymmet, hitta parkering gå in och lägga in alla saker i skåpet och sen värma upp i 5min (hade kört 10min om jag hade haft mer tid) och sen träna för att hinna något innan älsklingen ringer och säger att jag måste komma hem! Väl hemma möttes jag av detta:
tvärdeckad i bärselen.. haha

Hann iaf nästan köra klart! Körde först uppvärmning med kettelbell marklyft för att sen gå över på vanliga mark med 30kg

8reps × 5set

Sen körde jag mellan varje set rumplyft (grodan) som jag kallar den. Man ligger antingen på en bänk med höften längst ut eller på magen/höften mot en bosu boll (halvmåne boll) och slår ihop hälarna och pressar dom upp mot taket med böjda ben. Så att fotsulorna riktas mot taket.:) tar fint i rumpan..

Körde sen lite raka marklyft och Kickbacks i cable cross :) men det var då som älsklingen ringde.. så hann bara 2set × 10 de fick duga. Blev svett och trött!

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Tänkte bara på en sak när du säger att din son har magknip, min dotter 3 månader har samma sak. Först gav jag hon bara minifom droppar, då var det bara gaser som kom ut men sen sa en läkare ge semper magdroppar o det hjälper hon får bajsa iaf 3 ggr om dan,så testa båda. Då försvinner magknipen. Båda kostar ganska mycket men det är det värt.
viktoriabe
,
Okej han har det inte så ofta så orkar inte "testa" mer varianter nu.. windy funkar ju bra för oss.. men skulle de bli värre så kan man ju investera i de där dropparna! 😊 de brukar gå över runt 3mån också säger de.. får hoppas!
Alexandra
,
Hej! Du kan inte lägga upp en video på den rumpövningen? Hade gärna velat prova den 😊
Maja
,
Hej! Du kanske har nämt något om detta innan men varför pumpar du inte ut mjölk så din sambo kan ge Frank mat när du ät och tränar? 😊 väldigt smidigt och du kan träna den tid du vill och Simon också känna att han ger något 😊
viktoriabe
,
Hej ja han har börjat flaskvägra.. så då är det inte så lätt att få i han mat 😊
viktoriabe
,
Kan försöka!