Mardröm

Blir så himla ledsen!

Behandlingen blev inte som jag tänkte mig.. Frank hade varit supergo och nöjd hela dagen och väl där så multitaskade jag tom med att amma honom liggandes på britsen. Haha "som mamma får man vara fantasifull" men efter amningen så började han ganska snart gallskrika.. så vi avbröt ju självklart behandlingen då för att trösta och kolla vad felet var med Frank, och all eloge till dom på Omroj Klinik som verkligen såg till att se barnets behov i första hand och lät mig ta mig tiden att trösta honom.. dock var han helt otröstlig och skrek värre än vad jag någonsin hört honom! Gissade på ont i magen för de enda som hjälpte var att hålla han med magen nedåt och min arm liggandes mot magen. Försökte ned windy men han bara skrek när han låg på rygg och spände sig så ingen luft kom ju ut! Tillslut efter typ 30min av kämpande så ammade jag honom i luften medans jag vaggade fram och tillbaka. Då somnade han nästan, så jag la mig på britsen igen för att liggamma (samtidigt passade vi på att avsluta de andra benet) när han ändå höll på att somna. När vi var klara så kunde jag då bädda ner han i babyskyddet och åka hem!

Jag var så ledsen så jag trodde hjärtat skulle brista när jag inte kunde få han lugn och nöjd. Usch hemskt!! ♡♡ älskade barn... men efter massa windy omgångar här hemma och lite gråt så sitter han nu och skrattar när pappsen leker med honom. Åh vad jag älskar dom!

Kommer såklart visa resultatet på behandlingen sen när de läkt :)! Men som sagt gud vad bra personalen var mot oss ♡♡♡ verkligen.. gav mig vatten och en stor dos förståelse!

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Kanske en dum fråga Men vad är windy omgångar?
Viktoria Bergh
,
Windy är en liten plast ventil som man för in i rumpan som underlättar luftutsläpp när de har magknip ❤
Viktoria Bergh
,
Ja jag fick dock höra av en tjejkompis att hennes vän var komjölksallergiker men att hon kunde äta de.. hmm.. men sen tror jag inte de gör någon större skillnad för han har ju haft lite ont i magen till och från men kanske bara såhär ont 2-3 gånger totalt. Så kan ju vara större sannolikhet att de är lök eller kryddig mat.. de tror jag eftersom de är de jag ätit mer av när jag tänker efter.. så man får väl svälta sig! Haha fan inget får man stoppa i sig.. 😟 allt för dom små ♡
Sara
,
Inte så roligt när de små gråter och man inte vet vad det beror på. Tur man glömmer det fort haha det kan inte vara jordgubbarna som orsakade magontet? Kan ju såklart bero på många saker men kommer ihåg att när jag ammade min söner fick de jätte ont i magen när jag ätit jordgubbar. Jätte fin blogg och jätte fin familj du har! Ha det bra ❤
Martina
,
windy få inte användas för mycket , men de vet ni säkert. Testat miniform droppar? Byta ut d-dropp oljekösliga till vattenlösliga istället.?
Ida
,
Ja förstår dig. Känner igen det där gallskriket. Det finns ingenting som är bra alls. BVC sa till mig att de tror att små barn får så mycket intryck hela tiden så det blir för mkt deras små hjärnor. Därför de gallskriker tills de somnar. Sonen här kan lättare lugna ner sig när man lägger sig i sängen hud mot hud mellan mamma o pappa. Då känner han sig som tryggast.
Hedstromss,
Förstår dig det är inte roligt alls att från en dag till en annan plötsligt bara få byta kost och gå efter massa strikta regler. Det är ju så svårt också:( jag håller med dig känns som man kommer tyna bort så småningom. Det finns en jättebra grupp på Facebook som heter Barn med mjölkproteinallergi - den rekommenderar jag 😊 man får sjukt bra svar om man undrar något och man kan få tips på recept 😊 den gruppen har räddat mig mååånga gånger nu. Lycka till 😊))
www.nouw.com/hedstromss
Mikaela,
Dom små små liven, ibland önskar man dom kunder berätta exakt hur och var dom har ont när dom panikgråter så man slipper känna sig maktlös. Men dotter hade kolik som spädbarn... en otroligt jobbig tid, mycket gråt och tårar från både hennes små ögon men även mina. Långa nätter av vakenhet och dagar i isolering hemma pga allt skrik och utmattning. Jag hoppas de ordnar upp dig för Frank och er snart, kram kram!
www.nouw.com/blockochpenna
Jonna
,
Du får köpa mjölkfriersättning på apoteket om de blir för jobbigt med amningen o äta mjölkfritt! 😊
Anna
,
Aha okej 😊