Mardröm

Blir så himla ledsen!

Behandlingen blev inte som jag tänkte mig.. Frank hade varit supergo och nöjd hela dagen och väl där så multitaskade jag tom med att amma honom liggandes på britsen. Haha "som mamma får man vara fantasifull" men efter amningen så började han ganska snart gallskrika.. så vi avbröt ju självklart behandlingen då för att trösta och kolla vad felet var med Frank, och all eloge till dom på Omroj Klinik som verkligen såg till att se barnets behov i första hand och lät mig ta mig tiden att trösta honom.. dock var han helt otröstlig och skrek värre än vad jag någonsin hört honom! Gissade på ont i magen för de enda som hjälpte var att hålla han med magen nedåt och min arm liggandes mot magen. Försökte ned windy men han bara skrek när han låg på rygg och spände sig så ingen luft kom ju ut! Tillslut efter typ 30min av kämpande så ammade jag honom i luften medans jag vaggade fram och tillbaka. Då somnade han nästan, så jag la mig på britsen igen för att liggamma (samtidigt passade vi på att avsluta de andra benet) när han ändå höll på att somna. När vi var klara så kunde jag då bädda ner han i babyskyddet och åka hem!

Jag var så ledsen så jag trodde hjärtat skulle brista när jag inte kunde få han lugn och nöjd. Usch hemskt!! ♡♡ älskade barn... men efter massa windy omgångar här hemma och lite gråt så sitter han nu och skrattar när pappsen leker med honom. Åh vad jag älskar dom!

Kommer såklart visa resultatet på behandlingen sen när de läkt :)! Men som sagt gud vad bra personalen var mot oss ♡♡♡ verkligen.. gav mig vatten och en stor dos förståelse!

Gillar

Kommentarer

Jonna
,
Du får köpa mjölkfriersättning på apoteket om de blir för jobbigt med amningen o äta mjölkfritt! 😊
Anna
,
Aha okej 😊