MARDRÖM

Sitter på tåget nu på väg mot Karlstad och resan började som en mardröm!!!!

Detta tåget är SÅ gammalt och skruttigt!!! 1800-talet typ!! Ingångarna till tåget var så smala så att jag var nära på att inte få in vagnen ihopfälld på höjden ens!!! Alltså ingen handikappsanpassning överhuvudtaget, detta stod inte när jag bokade biljetten! Vad hade dom gjort om jag kom med rullstol då!?

Jag fick ingen hjälp med att bära in alla saker, bebis i babyskydd, 2 väskor, liggdel och chassit.. jag reser ensam och det fanns endast 1 personal ombord som undrade om jag verkligen skulle ha med vagnen!? Eh ja vad tror du.. att jag ska parkera den här ute på spår 10 i hopp om att den finns kvar imorgon när jag åker tillbaka? Herregud..

Sen när jag bar in Frank i babyskyddet med ryggsäck på ryggen och skötväskan i andra handen så hände det som aldrig får hända!!!

Jag tappar honom!! Det bara smäller till i golvet och han börjar stor tjuta.. ingen kommer och hjälper mig eller frågar om de gick bra! Där står jag med väskorna på golvet, babyskyddet omkullvält och försöker ta upp och trösta honom samtidigt som jag känner att jag själv är nära till gråt! Biter ihop för att inte visa mig ledsen för Frank.

Han blev nog mest rädd då han satt fast men det blev ju en ordentlig smäll i golvet :'( detta var värre än när jag råkade gå in i dörren med hans huvud när han var liten. Usch! Mitt mamma hjärta brister!! Som tur är så älskar han mig fortfarande då han somnade så gott nu i min famn ♡ pjuh..

Det fanns heller inge el igång så när vi åkte in i tunnlarna så var det bäcksvart! Vadfan de kan väl åtminstone tända upp i vagnarna när arbetsdagen börjar. Ah fyfan för denna resa. Hoppas den går bättre efter allt detta! ❤

Gillar

Kommentarer

viktoriab
,
Hej ja precis super svårt!!! Skulle åka bil till sommarstugan från karlstad så behövde ha båda
Lisa
,
Alltså vad folk är självupptagna ibland! Hur svårt ska det va att ge en hjälpande hand?! jag som kan bli irriterad när folk inte kan hålla upp en dörr om man kommer med enbart babyskydd och skötväska skulle ju bli helt galen i din situation! och att dom ens FÅR använda sånna tåg?! Jag menar hur många är det inte som reser med barnvagnar och rullstol! Du gör det så bra som ger dej iväg på egenhand med all packning! Supermorsa!