Marbella weekend dag 1

Tänkte berätta om helgens vistelse!

De hade ju sen länge planerat en möhippa för vår vän Luiza som bor nere i Marbella, och vi alla tjejer hade en grupp på Facebook där vi tog del av all info och försökte styra ihop allt tillsammans. Men all cred till ni tjejer som stod för den största planeringen och satte ihop den här helgen för oss.

Vi var ett gäng tjejer som verkligen kom från lite olika håll så vi kände inte varandra såpass bra! Därav när vi började samlas på Arlanda så blev det en hel del snack i planet på väg ner, den flygresan gick sååå snabbt kändes det som. Vi kunde samla oss så vi satte oss brevid varandra med, vi alla hade ju typ bokat flyg på egen hand så det var utspridda platser annars.
sen tog vi taxin till vårt hotell Vime la reserva, låg lite utanför Marbella närmare flygplatsen, men det var ändå ett ok hotell! Vi hade bokat ett rum för 5tjejer. Så vi bodde i en lägenhet tillsammans. Här hade vi precis överraskat Luiza när hon kom med leverans av de andra tjejerna som redan var på plats i Marbella.
let the weekend begin.
Vi åkte för middag på La plage casanis. Verkligen jättemysigt ställe vid stranden. Bra service och god mat! Jag tog 2 förrätter. Carpaccio och burrata.
en lugn kväll med massa mys bara! ♡

Gillar

Kommentarer

Johanna
,
Bara älskar paljettkjolen var är den ifrån?
viktoriabergh
,
Åh så gammal tyvärr:(