Måndagen & hosta

(inlägget innehåller reklam)

Igår så hade Frank haft hosta under natten så han fick stanna hemma från förskolan för att inte bli sämre.. där är det ju massa lek och spring så han hade definitivt blivit pangförkyld eller smittat andra.

Vi tog en promenad i den friska luften men på väg hem så kom regnet.. usch tur jag hade med både regnställ till vagnen och paraply till mig.
vagnen älskar jag än så länge! Det är en UPPAbaby VISTA. Funkar faktiskt väldigt bra på landsväg!
Väl hemma så lekte vi tillsammans och myste i soffan.. frukosten fick bli pannkakor i vanlig ordning ;)
jag har känt mig såååå svajig i humöret det senaste och får verkligen dagligen jobba med mina egna tankar och känslor.. är rädd för att hamna i någon sorts graviditets depression (om det inte redan hänt) ibland är jag helt uppgiven, nedstämd och orkeslös till nästa stund vara lycklig, energisk och stabil.
På kvällen efter den gemensamma middagen så tänkte jag krypa ner i ett skumbad för mig själv men helt plötsligt så stod hela familjen i badrummet och Simon kom på den briljanta idéen att vi skulle ta ett bad tillsammans allihopa. Så Frank och Simon kom ner i plurret tillsammans med mig. Riktigt mysigt!! & stökigt
på kvällen hade lilleman svårt att komma till ro (vilket han haft de senaste 2 veckorna) men nu störde även hostan så tillslut fick han lite hostmedicin och lägga sig på Simons bröst, där han somnade. Lilla skrutten!

Gillar

Kommentarer