Måndag i Samos

Vaknade upp utvilade idag och solen skiner. Såklart! Vi har kikat runt lite vid vårt hotell och det är verkligen SÅ fint här.. supermysiga omgivningar och väldigt grekiskt, pittoreskt! Vattnet är klart och fint med klappersten.. varmt i havet och det finns sådana lyxiga solbäddar på stranden med parasoll där det sitter en knapp på som man kan trycka på för att få service! Hur smart!? Semesterlyx när den är som bäst! Detta ska vi testa imorgon när vi stiger upp lite tidigare än idag;) solbäddarna var nästan upptagna nu när vi kom upp vid 10.. så blir det när man ska ha sovmorgon! Haha

så vi la oss vid poolerna istället.. så häftigt när flygplanen kommer! Flygplatsen ligger endast 5min härifrån och när de åker iväg så är de alldeles över oss! Det stör inte eftersom det inte flyger så ofta från lilla ön.
Efter lunchen så tog vi en vila på rummet! Eller vi och vi, mina 3 pojkar somnade och jag pigg som lärka var vaken själv... kände mig lite extra pigg och stark och posade i spegeln i fundering om att gå ner mot gymmet! Men nä, då vaknade Ralf till så jag kom på mig själv att nä, nu är det semester. Bättre idé att gå iväg på en barnvagnspromenad och försöka natta om Ralf samtidigt som jag då kan slå mig ner med något kallt att dricka! Så fick det bli ;)
Nu sover han sött i vagnen och jag sitter med en kall drink!

Gillar

Kommentarer