Mammacrossfit

Såhär glad och svettig var jag idag förmiddags efter mitt första Crossfit Mamma pass!

sååå härligt att äntligen få komma igång på riktigt och få träna ihop med fler tjejer som är i liknande sits. Barn & bebisar var med på passet och vi körde i en timme.

Jag kommer nu framöver fortsätta med denna träningsform då jag kan träna alla dagar i veckan om jag vill eftersom även Frank får följa med (så länge det funkar att ha med han då dvs) men tacksam för att ha hittat något som kommer funka för mig nu under mammaledigheten. Tror det är viktigt att inte bara socialisera sig utan även ha något som man liksom är uppbokad på så att man faktiskt kommer iväg den där jobbiga dagen då man kanske sovit lite för lite eller så. Det blir en slags pepp att veta att vi alla har liknande förutsättningar. ☺️ Kul!!!

Gillar

Kommentarer

Tina
,
Heja dig
viktoriabergh
,
Tack!!
Julia
,
Ohh, min man som redan tränar där tjatar på att jag ska börja mamma crossfit men jag tycker det var lite väl dyrt
viktoriabergh
,
Hej! Vad kul! Ja det var saftigt men det är ändå specialiserad träning riktad till oss som nyss fått barn eller inte har tränat ordentligt sen dess! Väldigt mer än bara träning också! Du ger dig själv en väldigt bra investering för den summan. Du får det sociala, bebisarna får ”öppna förskolan” och vi mammor blir starkare och gladare! Så mycket på köpet för den summan. det är du värd!
Julia
,
Det är ju så, men måste väl bara tänka på saken ett tag till
viktoriabergh
,
Ja! Gör så 😊