Mamma på besök

Sofie åkte hem igår och idag var det mammas tur att komma på besök! vi har tagit en promenad runt i gamla stan och småkikat i de små butikerna. Hittade en butik med hur många nallar som helst!
alltså kolla på dessa! Hur söta!

Sen tog vi promenaden vidare mot fridhemsplan där det blev ett lunchstopp innan jag visade henne gymmet där jag jobbar :)

Hon fick äran att följa med mig på tillväxtultraljudet som vi önskade. Till er som undrat hur jag fick ett ultraljud så var det pga oro. Jag drog min berättelse för barnmorskan anledningen till oron osv! Därav fick jag en tid, men bebisen växte precis enligt kurvan och enligt min BF! Det fanns bra med fostervatten och bebis rörde sig fint. Hon beräknade att han vägde ca 1900g nu och om han växer som han ska fram tills dess att det är dags så beräknade hon en liten kille på 3600-3700gram. ska bli spännande att se vad han kommer väga när han väljer att titta ut. Dock såg man inte bebisen så tydligt eftersom det är såpass trångt där inne nu så han fick liksom inte riktigt plats på skärmen som när han var liten .

Men glad över att allt såg fint ut! Så nu känner man sig lugnad. Det viktigaste är ju ändå att man är uppmärksam på bebisens rörelser :)

Gillar

Kommentarer