Magsjuka

Åhhh jag är så ledsen! Vi har en liten magsjuk kille här hemma, även jag mådde illa heeela dagen med krämpor i magen för att senare på kvällen "äntligen" lyckats spy jag med! 

Frank har inte spytt mycket och har ätit ganska bra ändå och han dricker bra! Så det känns ju bra iaf att han får i sig och inte spyr upp. 

Jag har en känsla i kroppen av bakis idag med matthet, trött, yr och lite ont i magen men ingen mer spya sen igårkväll! Men vågar inte hoppas på något då jag hört att det tydligen är vanligt med lite uppehåll sen kommer det igen! Vill ju så gärna att vi ska hinna friska till innan kalaset annars kommer vi få behöva ställa in! 48h innan måste man ha varit spy/diarré fri för att inte smitta! Så vi får helt enkelt vänta och se, kommer inte vara så aktiv här men ville kika in och berätta läget.. simon är hemma och tar hand om oss iaf ❤️ 

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vill bara informera om att även illamående/sjukkänsla i kroppen/nedsatt aptit också räknas som symtom som måste försvunnit innan de 48 timmarna kan börja räknas. Många tror att de endast är senaste spyan/diarrén som räknas, men så är inte fallet. Bra att veta om det för att minska risken för att smitta 😊 Krya på er!
Jennifer
,
Precis som kommentaren över så räknas det från sista symtom. Symtom kan ju även vara gaser, nedsatt aptit, illamående osv. Så 48h räknas från att man kan äta ungefär som vanligt och mår relativt okej (medtagen kan man ju vara ett tag ändå). 😊 Hoppas ni kryar på er snabbt!
Lisa
,
Usch era stackare den där dagen fasar jag över, då hela familjen drabbas av magsjuka.. och att man ska ta hand om sjuka barn samtidigt som man är däckad själv! Tur Simon är pigg och kan ta hand om er krya på er ❤️
Anna
,
Då kunde väl Simon handla så inte en massa människor blir utsatta för smitta i affären Släpa med ett magsjukt barn ut är inte ok.
viktoriabergh
,
Förstår tack
Mallan
,
Hej Viktoria! Ja, alla kan göra fel och nu har du som sagt lärt dig av ditt misstag. Så enkelt är det. Och alla människor med pekpinnar här inne har säkert aldrig gjort minsta lilla misstag i hela sitt liv. Jag vill bara påpeka en sak till Jennifer, symtomfri är om du inte kräkts eller haft diarré på 48h, att ha gaser i magen är inte ett symtom. Men jag antar att 1177 är ute och cyklar också va...? Ha det gött Viktoria och krya på er från en Värmlänning
viktoriabergh
,
Tack söta <3<3<3