Magsjuka...

Mamma kom hit igår dag, då fikade vi och hämtade hem Frank från förskolan. Vi hade en mysig dag inomhus hela gårdagen och sen lagade jag middag till kvällen.

Kycklingfilé med potatisgratäng, gorgonzolasås och vitlöksfrästa champinjoner.. :) på kvällen såg vi på Talang premiären och Frank somnade gott i sitt rum. (ska berätta mer om nattningarna för er)

När vi skulle sova så kände jag mig väldigt gasig i magen och typ "uppstoppad" som att maten låg i halsen och var på väg upp.. fick tillslut lägga mig ute på soffan för att vara nära till toaletten om det skulle släppa på! Då hör jag att Frank vaknar upp i sitt rum och spyr!! Omg magsjuka tänkte jag direkt och slogs av lukten av spyor.. då blev jag extremt illamående själv så inte långt där efter när älsklingen kom upp och hjälpte till med Frank så kände jag att nu var det min tur! Som tur är kunde jag sitta på toan och samtidigt som jag spydde i handfatet (ursäkta äckliga scener) när jag satt där så kände jag bara att värre än såhär kan det inte bli, gravid och jävlig med magsjuka! Såg framför mig hur jag och Frank skulle spy och hålla på hela natten... så vi bäddade om allt i hans rum och tillslut kröp vi ner där tillsammans i hans säng han och jag. Där somnade vi och som tur var vaknade vi inte upp med nya spyattacker. Sååå skönt!!! Jag mådde lite bättre på morgonen men när jag åt en clementin så vände det i magen och jag behövde spy igen.. så jag har behövt kräkas några gånger men detta är man ju van vid så svårt att veta om det är magsjuka eller gravidsjuka.. men eftersom Frank också spydde en gång så litar vi på magsjuka och håller oss inne.

Frank har inte spytt något mer sen igårnatt och vi får hoppas han slipper.. jag ligger i myskläderna på soffan och får som tur är väldigt mycket hjälp av mamma som är här nu när älsklingen är iväg på sin endurotävling! hoppas det inte blir värre än såhär och att vi får krya på oss snabbt!

hemmamys med korv till lunch, hoppas jag får behålla lunchen .. har druckit mest, vätskeersättning och nyponsoppa! Bästa kombon vid dessa tillfällen..

hoppas ni har en fin lördag!

Gillar

Kommentarer