LVL Lashlift

I tisdags så var jag ju iväg på en behandling och som ni kanske förstod redan då så var det fransarna som fixades MEN inte fransförlängning utan jag gjorde LVL Lash Lift.

Lash lift är en ny typ av naturlig fransbehandling som går ut på att framhäva dina egna fransar genom att lyfta dem från roten och få dem att se längre och fylligare ut samt öppna upp dina ögon för en mer "vaken look".

Stéphanie (Lash lift Stockholm) som jag går till för att utföra behandlingen är bland den första i Sverige som började med LVL Lash Lift. Hon utbildade sig i London där metoden startade och det finns olika varianter på Lash Lift men original metoden är alltså den hon gör.

Det innebär att hon har bästa kvalitén på produkterna vilket ger bästa resultatet (för hon är ett proffs). ;)

Man måste annars vara försiktig med vem man går till då det kan vara stor skillnad mellan behandlarna och man vill ju inte riskera att förstöra sina egna fransar.

LVL behandlingen tar ungefär en timme och håller vanligtvis 6-8 veckor och det sliter alltså inte på dina egna fransar tvärtom så stärker det dom eftersom du under den tiden som fransarna håller sig böjda kanske struntar i både mascaran och att böja till dom själva. Det undviker jag iaf eller rättare sagt det BEHÖVS inte :).
Så jag kan bara säga att jag ÄLSKAR den här behandlingen för jag hatar fransförlänging när det börjar släppa och sen att man då behöver tillbaka för att fylla på fransarna ofta. Jag använder typ aldrig mascara heller för att jag är för LAT .. sen är det ju ett bra alternativ för dom som är allergiska mot franslim, så heja LVL lash lift!! ❤️

För att boka in er hos Stéphanie så klickar ni HÄR och vill ni se grymma före och efter bilder så spana in hennes Instagram @lvl.lash

Gillar

Kommentarer