Lugn och mysig dag!

Såhär glad kan man va när man ska få följa med på mammas träningspass! lyckosam att få umgås med den här lilla killen hela dagarna! Men ibland får jag dåligt samvete att han ska behöva haka på mina ärenden osv! Nu börjar det dock kännas lite bättre eftersom han börjar se omvärlden mer och intresserar sig av andra barn, människor osv! :)
fick ta bilden från min Instagram då jag glömt fotografera idag! ;) förövrigt så var det nog värsta passet hittills Hujedamig! Massa repetitioner av tunga jobbiga övningar.

Efter träningen så mötte jag upp älsklingen för en lunch då han skulle in till stan för att sätta på vinterdäcken på firmabilen, så jag plockade upp honom vid däckverkstaden och så tog vi en asiatisk buffé inne i Enköping. Mysigt med lite ”egentid” sådär spontant en vardag! (Ralf var ju med fast han sov) ☺️

Köpte lite träningskläder inne på sportringen också, kan visa er imorgon!

Barnen sover så nu blir det kanske en pizza, till sen middag.. allt beror på vad Simon säger efter han kommit hem från sitt första crossfit-pass! Kul att kunna träna tillsammans framöver!! Vi har redan bokat in familjepasset på söndag.. det ser jag fram emot!
Kram på er!

Gillar

Kommentarer