Lucia

Bjuder på en blurrig outfitbild som jag tog tidigt imorse innan vi promenerade bort till förskolan hela familjen. Frank skulle gå luciatåg (turligt nog inomhus)
Frank var tomtenisse och satt kvar och sjöng lite då och då, förra året sprang han ju till oss direkt! Så glad att han vågade stanna i år . Så fint! Efteråt blev vi bjudna på Luciafrukost!

Vi åkte senare på min träning och där var det också luciafirande med insamling till musikhjälpen! Vi körde en amrap på 40min med

1 marklyft tungt

9 pushups

19kcal rodd

19 pull ups

vi körde i team om 2 så jag som var nummer 1 började med 1 marklyft, sen körde hon 9 armhävningar och jag rodd och just pull uppsen delade man på, 10/9 sen rullade det vidare att hon körde mark istället osv.. roligt!!

ralf somnade gott under träningen
frank sprang runt och busade och hejade på mig! Det är inte bara fysisk träning där när barnen är med .. pjuh
Sen tog vi en lunchlåda här hemma och gick sen och la oss för en lunchvila! Alla 3 somnade gott och jag sov i 1h medans barnen sov ca 3h!!!

Eftersom älsklingen skulle på julbord ikväll igen så ordnade vi iordning en liten räkfrossa till mig och Frank! Han som jag älskar ju räkor. :) vi fick testa på saffransaioli eftersom älsklingen köpte fel! Men den var god! Tips.
Ralf somnade 18.00 och Frank tog en evighet att natta ikväll.... det var väl den där 3h långa sovluren på dagen som straffade sig.. det tog nästan 1h att få han att somna! Men nu njuter jag här! ☺️ Dock INGENTING att titta på tvn nu när idol är slut.. ska snart gå och sova!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229