Lördagsmys

Vi tog en promenad till båtcafeét nere vid vattnet. Det blåste lite där vi satt ute i vårsolen men absolut inte kallt! Så mysigt att få ta en lunch utomhus för första gången detta år! ♡ underbart väder ju!

Såhär trött blir man efter massa lek med Benjamin och Nathalie. Så ett bad senare så somnade man i mammas knä framför fotbollen.. han mumlade och stoppade in elefanten i munnen och somnade så smuttandes på den! Söta lilla du♡ nu ska jag och din pappa mysa i soffan med lite kvällsmiddag och ett glas rött! :)

Gillar

Kommentarer

Karin
,
Hej!, älskar att våren börjar komma att sitta ute och äta är ju det bästa enligt mig. Jag tränar 4-5gånger i veckan på gymmet,börjar varje pass med minst 20min på crosstrainer/cykeln sedan kör jag styrka. Har alltid vart en tjej som haft en normal vikt till min längd. Alltid käkat en hälsosam husmanskost med mindre bra och bättre dagar alltid haft en varierad kost. Men efter ett tag började jag ändra min kost tog bort socker,mjölk,vittbröd,smör på mackan, pommes,feta såser,har bara börjat tagit bort mer och mer vilket har resulterat i att jag inte ens vill käka en banan eller ett ägg utan att tycka att det är för mycket/ onödiga kalorier. Vill verkligen komma hur detta och skulle behöva gå upp i vikt. Väger idag 41kg och är 156cm lång.(mina föräldrar har börjat sätt detta och nu varje dag dricker jag minst ett glas mellanmjölk till middagen, plus att jag äter något direkt efter min morgonträning) Har DU några bra tips till mig hur jag ska ta mig ur detta?
Linnéa
,
Åh vad mysigt 😊
viktoriab
,
Hej Karin! Tack för att du vågar dela med dig! Jag tror inte det handlar om maten i sig! Hur kom det sig att du började? Vad var det för känsla som du hade då när du skulle börja ta bort olika produkter? Jag tror det är något annat som ligger bakom. Något missnöje med dig själv.. dumma tankar, osäkerhet osv! ♡ försök lista ut varför du gör som du gör. Varför är inte DU värd att ha en hälsosam kropp som orkar och som du gynnar och tar hand om? Stor kram! Du får gärna mejla mig också om du vill.
Li
,
Så kul att hitta en vän med barn i samma ålder!!!
viktoriab
,
Ja veriligrn!