Lördagskänsla

Wow! Skönt med en dag som startar bra!
Börjar med att komma upp i rätt tid, få i sig frukosten och ta sig iväg till gymmet! ? så nu känner jag mig faktiskt pigg och laddad för den här helgen.

Jag har varit lite nere med tanke på att min älskling jobbat sååå mycket så har knappt hunnit se han, jag känner mig otroligt ensam då.
Har ju inte jätte många vänner här i Stockholm och det är absolut svårt att hitta någon som man bara kan hänga med utan att göra något speciellt! Sånna vänner är få förunnat? men idag har jag faktiskt vänt i humöret och tänkte boka tvättid till imorgon, ta en sväng till Ikea och sen träffa min fina tjejkompis Tinette! Så det blir en bra lördag detta utan min andra halva.
Dagens negativa är dock att jag måste sova själv inatt då han åker upp till Dalarna igen på jobb! Hatar att sova själv!! Men som Simon sa, du är ju inte ensam älskling du har ju lilla bebis med dig ♡ vilket är sant!
Just do it

Gillar

Kommentarer

Gunhild
,
Vet precis hur du känner. Jag är från Norge men vi bor i Sverige på min mans hemplats. Hans familj och vänner är jättefina, men saknar mina egna vänner som man har känt länge och bara kan hänga "kravlöst" med och prata med om allt <3 Men det är ju så värt det för å få vara med den man älskar 😊 avståndsförhållandet blev vi fort trötta på 😊