Lördagen

Gårdagens mumsfrulle!

Igår på väg till leksaksaffären för att köpa paket till lilla kusinen myra som fyllde 2år. För att sen åka hem till dom och hänga.
Vi köpte en sparkcykel till henne med korg! Poppis dock svår att få ihop
Vi fortsatte att leka och hänga hemma hos kusinerna innan vi åkte till Thairestaurangen Vita Elefanten här i Enköping och käkade en middag tillsammans där. Övertrötta och rastlösa ungar var lite kämpigt men gick ändå rätt så bra på restaurangbesöket!☺️

Väl hemma sen så gick jag mellan 2 gråtande barn i varsitt rum och försökte dela på mig.. det gick nämligen inte ha med Ralf in till Frank igår för att han höll på och krånglade vid bröstet och kom inte till ro, gissar på magont från vaccinet! För han ville smutta bröst av någon tröst för sen ville han absolut inte.. så han visste knappt själv. Efter 1h ungefär med olika metoder så tog jag tillslut fram en napp och testade stoppa in den. Och efter 3e nappndet så somnade han med den i munnen! Tjoooho! Då kunde jag natta Frank ostört genom att sitta inne i hans säng och ha en hand på hans ben. Så somnade han med.

Dock vaknade Ralf redan vid 22.00 igår så jag passade på att gå och lägga mig då jag med. Det var bra! För idag är jag utvilad!
Älskade barn!

Gillar

Kommentarer